Týmito inovatívnymi darčekmi potešíte nielen milovníkov technológií

05.12.2022 00:00
Xiaomi 12 Pro, pr, nepouzivat

Potrebujete (nielen) v tomto období trošku pohody? Doprajte si dokonalé uvoľnenie či zmiernenie bolestí s masážnym prístrojom Xiaomi Massage gun. Ponúka tri rýchlostné režimy a tri vymeniteľné hlavice zamerané na rôzne svalové partie, od tých veľkých ako paže, stehná či spodná časť chrbta až po hlboké tkanivá, vrátane meridiánov a dlaní. Vďaka inteligentnému ovládaniu a vysokej rýchlosti dosiahne až do hĺbky 10 mm a poskytuje stabilný výkon aj pri zatlačení proti svalu. Navyše, s bezuhlíkovým motorom je ultra tichá, počas relaxácie vás nebude vôbec vyrušovať. Na jedno nabitie vám vydrží až 5 hodín.

xiaomi, pr, nepouzivat

Elegantná Mi bezdrôtová vŕtačka sa zíde nie iba počas Vianoc a montovania stojana na stromček alebo iných úpravách. Futuristický dizajn dopĺňa prehľadný displej na zadnej strane, ktorý zobrazuje okrem rýchlosti aj tri režimy vŕtania a skrutkovania. Inteligentné nastavovanie krútiaceho momentu do 30 Nm je samozrejmosťou. Výhodou je tiež nabíjanie 2 000 mAh batérie cez univerzálny USB-C konektor ako pri bežnom smartfón. Skvelý darček za 99 eur.

xiaomi, pr, nepouzivat

Rovnako ako smart hodinky Xiaomi Watch S1, ktoré sú práve zlacnené z 229 na 165 eur. Na 1,43-palcovom Amoled displeji chránenom zafírovým sklom s možnosťou nastavovania desiatok športových aj elegantných ciferníkov môžete sledovať okrem času alebo notifikácií z mobilu aj svoju aktivitu. Od prejdených krokov cez okysličenie krvi, tep srdca až po výsledky jedného z desiatok športov a fitnes aktivít, ktoré hodinky dokážu detegovať. Navyše týmito hodinkami môžete aj bezdotykovo platiť v predajniach.

xiaomi, pr, nepouzivat

Za zaujímavé ceny sú teraz dostupné aj smartfóny pre náročnejších, ale aj takých, ktorí hľadajú hlavne praktickosť. Pre prvú skupinu je to Xiaomi 12, ktorý je práve o celých 200 eur lacnejší. Za 599 eur dostanete vlajkovú loď s 6,28-palcovým 120Hz Amoled displejom, extrémne výkonným čipom Snapdragon 8 Gen 1, trojicu fotoaparátov a tiež funkciu rýchleho 67W nabíjania. Stačí pár minút v nabíjačke a mobil je pripravený na prácu aj zábavu na celý deň.

Xiaomi, pr, nepouzivat

POCO M5 je stále veľmi slušne vybavený smartfón strednej triedy aj napriek jeho akciovej cene 159 eur. Ponúka za ňu rozmerný 6,58-palcový 90 Hz LCD displej, osemjadrový procesor Helio G99 so 4 GB operačnej a 64 GB internej pamäte a tiež 50 Mpix primárny fotoaparát. S nadštandardnou 5 000 mAh budete potrebovať brať nabíjačku do ruky len každý druhý deň.

xiaomi, pr, nepouzivat

Inšpirovali sme vás? Navštívte oficiálne kamenné predajne Xiaomi alebo mi-store.sk a vyberte si vysnívaný darček pre vašu rodinu a blízkych. Od 5.12. do 18.12. prebieha vianočná akcia, kde vyberiete skvelé darčeky pre všetkých členov rodiny.

chyba