Čo všetko dokážete s vaším mobilom?

Najnovšie technológie pribúdajú do našich životov takmer denne, mobily ovládli naše životy a mnohé veci už si inak ako cez mobil ani nevieme predstaviť. Pozrite si 5 vecí, na ktoré je mobil ako stvorený.

15.11.2018 07:00
166548044

Počúvanie hudby

Pamätáte si ešte na časy, keď sme za opaskom nosili walkmany alebo discmany? Nie je to až tak dávno čo sme od týchto zariadení prešli cez MP3-ky a iPody na počúvanie hudby v mobile. S aplikáciami ako Spotify si hudbu navolíte vždy podľa aktuálne nálady.

Hranie hier

Mnohé počítačové hry sa stále oplatí hrať len na kvalitnejšom počítači kvôli komplikovanej grafike. Ale povedzme si úprimne? Budete si brať počítač napríklad do autobusu? Počas čakania na hromadnú dopravu, na obede aj vo voľnom čase je hranie hier na mobile o dosť jednoduchšie a pri množstve hier, ktoré sú v ponuke si dnes príde na svoje každý.

280787547

Online nákupy

Kamenné obchody dnes disponujú aj mobilnými aplikáciami, ktoré vám nákupy online veľmi zjednodušia. Potraviny, oblečenie, nábytok aj dovolenky. To všetko dnes riešime v našich mobiloch. Výhodou online nákupov je jednak úspora času, ale aj jednoduchšie možnosti vrátenia tovaru, reklamácií a doručenia objednávky.

Peniaze cez mobil

Ak ste typ, ktorý si radšej požičia akoby čakal, kým si našetrí, napríklad na spomínanú dovolenku alebo nové auto, určite vás poteší možnosť čerpania úveru cez mobil. Nový Digitálny úver od Tatra banky si vybavíte v mobilnej aplikácii aj keď nie ste ich klientom. Nemusíte nikam chodiť a peniaze môžete dostať na účet už o niekoľko minút. Stačí si stiahnuť aplikáciu Tatra banka, zvoliť si podmienky a overiť príjem bez dokladov. Totožnosť si overíte pomocou svojej tváre a občianskeho preukazu. Banka o úvere rozhodne ihneď, peniaze dostanete na účet o niekoľko minút a môžete ich hneď použiť.

317255427

Všetko je na webe

Aj keď ich v stánkoch stále nájdete veľa, doba tlačených časopisov je už za nami. Dnes si veci pozeráme online, kde sú stále po ruke. Okrem toho je vyhľadávanie v mobile omnoho jednoduchšie. ako by ste mali prehľadávať obsahy časopisov. Kto z nás dnes nesleduje aktuálne trendy, lacné dovolenky alebo inšpirácie o bývaní či jedle na sociálnych sieťach? Najlepšie inšpirácie každoročne oceňuje napríklad súťaž Bloger roka 2018. Tento rok sa napríklad na 1. mieste v kategórii Travel umiestnil portál cestujsdetmi.sk a v kategórii Fashion blogerka Jana Tomas známa ako JANATINI.
chyba