Ušetrite až 300 eur ročne na zuby s unikátnym benefitom!

Doplatky za ošetrenie u zubára? Platby za odbornú dentálnu hygienu? Nákupy zubných kefiek, nití, ústnej vody? Môžu to byť aj stovky eur ročne. Ale nemusia – s novým unikátnym zubným benefitom!

27.01.2024 00:00
thumbnail zuby 2, pr, nepouzivat

Zodpovedná starostlivosť o zdravie zubov nie je lacná záležitosť. Najmä, ak sa o svoje zuby staráte zodpovedne. Patrí k tomu pravidelná preventívna prehliadka u zubárka či zubárky raz ročne a pravidelná odborná dentálna hygiena, raz alebo aj dva razy za rok.

Nehovoriac o každodennej rutine v starostlivosti o chrup – čistení zubov aspoň dvakrát denne s použitím rozmanitých produktov a prípravkov určených na starostlivosť o chrup. Občas treba počítať aj s ošetrením, resp. doplatkom za ošetrenie v zubnej ambulancii, či už ide o plombovanie zuba alebo komplikovanejšie výkony. A hneď sme aj pri niekoľkých stovkách eur za rok.

Nemusí to tak byť – veľkú časť z týchto položiek môžete získať formou novinky v podobe unikátneho benefitu od Union zdravotnej poisťovne. Poistenci a poistenky Union zdravotnej poisťovne môžu využiť príspevok vo výške viac ako 300 eur na starostlivosť o zdravie svojich zubov a ústnej dutiny.

Príspevok 150 eur na odborné ošetrenia

Na odbornú dentálnu hygienu môžete využiť 50 eur ročne a ďalších 100 eur na ošetrenie u zubného lekára alebo lekárky (pri výkonoch čiastočne hradených zdravotnou poisťovňou). Napríklad na ošetrenie zubného kazu alebo na zubnú korunku. Deti môžu tento príspevok použiť na ošetrenie u čeľustného ortopéda alebo na zubný strojček. Spolu ide o príspevok 150 eur na odbornú starostlivosť o zuby.

Príspevok viac ako 150 eur na domácu starostlivosť

Na nákup produktov domácej starostlivosti o zuby značky Oral-B môžete využiť príspevok viac ako 150 eur.

Z toho príspevok 120 eur je určený na nákup elektrických zubných kefiek a náhradných hlavíc Oral-B s technológiou iO v e-shope BENU lekárne. Elektrické kefky Oral-B s iO technológiou patria medzi najmodernejšie produkty starostlivosti o hygienu chrupu na trhu.

Na ďalšie kvalitné produkty dentálnej hygieny pre vašu domácu starostlivosť o zuby značky Oral-B môžete využiť príspevok viac ako 20 eur ročne.

Nakúpite ich v e-shope BENU lekárne, hodnota objednávky musí byť minimálne 10 eur. Pri nákupe nad 10 eur, získate príspevok vo výške 50 percent z celkovej hodnoty vášho nákupu.

Na výhodný dentálny balíček, ktorý sa skladá zo zubných kefiek, zubnej pasy, dentálnej nite a ústnej vody môžete využiť zase príspevok 10 eur. Tento balíček má hodnotu 15, 99 eur, vy ho s príspevkom kúpite v e-shope BENU lekárne za 5, 99 eur.

Postarajte sa o zdravie vašich zubov a tým aj o celkové zdravie vášho organizmu ešte lepšie! S novinkou v podobe unikátneho benefitu Union zdravotnej poisťovne to budete mať teraz o viac ako 300 eur ročne jednoduchšie.

chyba