Novinka Xiaomi Redmi Note 13: Atraktívna cena za vyšší výkon

Redmi Note 13 sú horúcou novinkou a v porovnaní s predchádzajúcou verziou Redmi Note 12 ponúkajú výrazné technické vylepšenia. Vďaka vyššiemu výkonu, lepšiemu operačnému systému a dômyselnému fotoaparátu predstavujú telefóny Xiaomi Redmi Note 13 vyšší štandard za slušnú cenu.

30.01.2024 00:00
xiaomi-redmi-note-13-seria, pr, nepouzivat

Dizajn a inovatívna technológia vo vnútri telefónov Xiaomi Redmi Note 13

Celá séria telefónov Xiaomi Redmi Note 13 sa vyznačuje ultra tenkým hliníkovým rámom, nízkou hmotnosťou a množstvom úžasných funkcií, ktoré z nich robia skvelého spoločníka pre každodenné používanie. Záleží len na vás, pre ktorý z modelov sa rozhodnete. Spoločnosť Xiaomi predstavila až 5 horúcich noviniek, z ktorých si zaručene vyberiete. Patria sem:

  • Xiaomi Redmi Note 13
  • Xiaomi Redmi Note 13 5G
  • Xiaomi Redmi Note 13 Pro
  • Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G
  • Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G

Unikátny displej s plynulejším zobrazením a vylepšeným ochranným sklom

Všetky telefóny Xiaomi Redmi Note 13 ponúkajú vyššiu obnovovaciu frekvenciu až do 120 Hz. Každá akcia v telefóne bude zobrazená plynulejšie a dynamickejšie. Modely Redmi Note 13 Pro a Xiaomi Note 13 Pro Plus sa pýšia vysokokvalitným 1,5K AMOLED displejom, ktorý ponúka dokonalé živé farby a špičkový jas až 1 800 Nitov. Vďaka tomu bude displej ľahko čitateľný aj na priamom slnku. Doplnené sú ochranným sklom Gorilla® Glass Victus, ktorý chráni mobil nielen pred poškriabaním, ale aj pri náhodnom páde.

Séria telefónov Redmi Note 13 5G a Redmi Note 13 disponuje jasným FHD+ AMOLED displejom so svietivosťou 1 300 Nitov a odolným sklom Corning® Gorilla® Glass 3. Nechýba odolnosť voči prachu a vode s krytím IP54.

Fotoaparáty Xiaomi Redmi Note 13 posunú fotenie na vyššiu úroveň

Systém fotoaparátov v telefónoch Xiaomi Redmi Note 13 bol vytvorený v spolupráci so spoločnosťou Leica. Telefóny Xiaomi Note 13 Pro Plus, Redmi Note 13 Pro 5G a Redmi Note 13 Pro vynikajú trojicou fotoaparátov s ultravysokým rozlíšením 200 MP a optickou stabilizáciou obrazu OIS. Širokouhlý fotoaparát so 120° uhlom záberu a 8 Mpx senzorom poslúži na snímanie krajiny alebo skupinové fotografie. Na fotografovanie blízkych objektov je určený 2 Mpx senzor. Predný 16 Mpx fotoaparát ponúka možnosť fotiť si dokonalé selfie nech ste kdekoľvek.

Nechýba bezstratové priblíženie 2× /4× s možnosťou detailného priblíženia a dokonalého zaostrenia aj z väčšej vzdialenosti. Môžete si jednoducho prepínať medzi rôznymi vzdialenosťami a to bez ohľadu na to, či fotíte zblízka alebo zďaleka.

Mierne rozdiely sú pri základných modeloch Xiaomi Redmi Note 13. Tie disponujú hlavným fotoaparátom s rozlíšením 108 Mpx a 3-násobným bezstratovým zoomom. Nechýba predný 16 Mpx selfie fotoaparát a podpora funkcie Xiaomi Imaging Engine. Tá zvyšuje rýchlosť fotenia a umožňuje smartfónom automaticky zaostriť aj na objekty v pohybe.

Veľa muziky za málo peňazí aj to sú telefóny Xiaomi Redmi Note

Smartfóny Xiaomi Redmi Note prinášajú dokonalý audio-vizuálny zážitok. Vďaka formátu Dolby Vision vás očarí plynulý obraz a bohaté detaily. Dva stereo reproduktory s technológiou­ Dolby

Atmos® zasa zabezpečia unikátny realistický zvuk. Budete mať k dispozícii skutočne pohlcujúce sledovanie, ktoré vás vtiahne priamo do deja nech ste kdekoľvek.

Xiaomi Redmi Note 13 – výkonný procesor a unikátna výdrž batérie

Redmi Note 13 Pro 5 G je poháňaný špičkovým mobilným procesorom Snapdragon® 8 Gen 2 s vylepšeným spracovaním grafiky, doplnený batériou 5 100 mAh. Nezaostáva ani Redmi Note 13 Pro, ktorý sa môže pochváliť čipsetom MediaTek Helio G99-Ultra a batériou s kapacitou 5 000 mAh. Oba modely podporujú 67 W turbo nabíjanie, pričom doplnenie do plnej kapacity batérie trvá iba 45 minút.

Smartfón Redmi Note 13 5G je osadený čipsetom MediaTek Dimensity 6080 a batériou, ktorá má kapacitu 5 000 mAh. Tento model sa nabíja pri maximálnom výkone 33 W prostredníctvom USB-C konektora.

Redmi Note 13 Pro Plus 5 G predstavuje najzaujímavejší telefón z tejto série, ktorý sa od zvyšných modelov odlišuje zaobleným displejom a procesorom MediaTek Dimensity 7200-Ultra. Na výber máte 8 alebo 12 GB RAM a 256 alebo 512 GB úložisko. Doplnený je vyššou certifikáciou IP68 vďaka čomu bude tento model skvelým parťákom aj v daždivom počasí. Ako jediný sa pýši 120 W HyperCharge rýchlym nabíjaním, takže ho nabijete za neuveriteľných 19 minút.

Všetky smartfóny série Xiaomi Redmi Note 13 disponujú verziou operačného systému Android 13 spolu s nadstavbou MIUI 14. Ponúkajú podporu WiFi, bluetooth, NFC a nechýbajú ani senzory ako akcelerometer, snímač okolitého svetla, kompas a gyroskop.

chyba