Dlhé a husté mihalnice už nie sú len tajný jarný sen!

Každá žena chce byť s príchodom jari krásna a príťažlivá. Veľa žien sa začína pripravovať už dlho pred jej príchodom. Niektoré ženy volia návštevu kozmetičky, iné upravujú svoj šatník. Každá žena má svoju vlastnú taktiku, ako sa pripraviť na rozkvitnutú sezónu, ale jedno je isté – každá túži mať dlhé a husté mihalnice. Ako na to?

05.04.2024 00:00
shutterstock 328044239, pr, nepouzivat Foto:

Na čo slúži táto paráda?

Mihalnice nám chránia oči pred prienikom cudzorodých látok. Stav a kvalitu mihalníc však ovplyvňuje mnoho faktorov. Rast mihalníc je z veľkej časti daný geneticky, ale napriek tomu ho môžu ovplyvniť kozmetické prípravky, ktoré v oblasti očného okolia používame.

Podporte rast mihalníc

Pokiaľ premýšľate, ako prirodzenou cestou podporiť rast a objem mihalníc, zamerajte sa primárne na svoj životný štýl. Zaraďte do svojho jedálnička viac bielkovín a semienka, ktoré obsahujú vitamíny A, E a D. Na mihalnice pozitívne pôsobí aj vitamín H. Jeho názov je častejšie označovaný ako biotín. Vysoký obsah tohto vitamínu nájdeme v hovädzom mäse, vaječnom žĺtku, sóji, orieškoch či hubách. Dokonalé mihalnice už navždy!

Každá žena ich chce mať dokonalé čo najskôr, a preto sa často uchýli k umelým mihalniciam. Ich nevýhoda spočíva nielen v dlhšej dobe každodennej prípravy, ale aj k poškodeniu mihalníc pri dennom odstraňovaní tohto plastového vejára. Navyše sa u citlivých jedincov môže objaviť alergická reakcia na použité lepidlo.

Ďalšou možnosťou je predĺženie a zahustenie mihalníc v salóne, kde sa na prírodné mihalnice aplikujú riasy umelé. Aj tu je výsledok iba dočasný a predĺženie väčšinou vydrží 6–8 týždňov. Potom je nutné nechať mihalnice znova doplniť. Tento spôsob tiež poškodzuje prirodzené mihalnice, ktoré majú tendenciu viac vypadávať.

Mihalnicové séra – tajná zbraň v ruke každej modernej ženy

V poslednej dobe rastie obľúbenosť sér na mihalnice, ktoré dokážu za pár týždňov doslova zázraky. Nijako nezaťažujú naše prírodné mihalnice a aplikácia je veľmi jednoduchá. Pomocou aplikátora stačí sérum naniesť pozdĺž hornej aj dolnej línie mihalníc každý večer pred spaním. Sérum obsahuje množstvo živín a vitamínov potrebných pre zdravý rast a posilnenie mihalníc. Pomocník taktiež stimuluje folikuly, a vďaka nim sú mihalnice dlhšie a objavujú sa aj nové riasy. Výsledky je možné vidieť už počas niekoľkých týždňov, ale ideálne je sérum používať aspoň 3 mesiace.

odkaz
banner MH 1650x925, pr, nepouzivat

Cesta k úspechu vedie cez lekáreň

Nekonečne dlhé, husté mihalnice s fascinujúcim objemom už môže mať každá žena. Stačí navštíviť lekáreň a požiadať o sérum Mihalnicové hnojivo, ktoré zaisťuje rýchlu a efektívnu stimuláciu rastu mihalníc, obmedzuje ich vypadávanie a celkovo zlepšuje kvalitu, dĺžku, hustotu aj objem mihalníc. Vhodné je aj na obnovu rastu obočia napríklad po nešetrnom vytrhávaní. Koncentrované zloženie spája účinky jedinečnej zložky Genisteín, ktorá stimuluje rast nových mihalníc, kofeínu, biotínu, kreatínu a ošetrujúceho panthenolu.

Tešiť sa tak môžete z nekonečne dlhých a hustých mihalníc, ktoré vám dodajú dokonalý vzhľad, po ktorom túžite!

chyba