Tatry do každého počasia

Hľadáte dokonalé miesto na strávenie svojej zimnej dovolenky s krásnymi výhľadmi a wellnessom? Grand Hotel BELLEVUE**** je tou správnou voľbou.

04.12.2023 00:00
welnes titulna, pr, nepouzivat Foto:

Luxus a komfort

Grand Hotel BELLEVUE**** je známy svojou dlhou históriou a kvalitnými službami. Počnúc luxusným ubytovaním a končiac profesionálnou starostlivosťou o hostí, tento hotel má všetko, čo si môžete želať pre pohodovú zimnú dovolenku. Jeho elegantné izby a apartmány vás privítajú s výnimočným komfortom a pokojným spánkom, ktorý je ideálny po aktívnom dni na svahu.

izba 2, pr, nepouzivat

Lyžiarske radovánky

Pre tých, ktorí si radi užívajú lyžovanie, Vysoké Tatry ponúkajú výzvy pre všetky úrovne skúseností. Z hotela sa dostanete rýchlo na rôzne lyžiarske strediská, kde vás čakajú zjazdové trate pre začiatočníkov aj pokročilých lyžiarov. Okrem lyžovania môžete vyraziť na zimné túry v zasnežených lesoch, užiť si ľadové kráľovstvo na Hrebienku alebo si vyskúšať rôzne zimné atrakcie.

izba 3, pr, nepouzivat

Wellness a relaxácia

Po dni strávenom na svahu alebo v zasneženej prírode môžete relaxovať vo wellness centre hotela. Moderné wellness centrum Grand Hotela BELLEVUE je miestom, kde sa môžete zahriať v saunách, osviežiť v bazéne alebo sa nechať hýčkať pri rôznych masážach a procedúrach.

sdr, pr, nepouzivat

Pre zimnú dovolenku so štýlom

Grand Hotel BELLEVUE vám ponúka luxus a komfort vo všetkom, čo robíte. Či už hľadáte aktívnu zimnú dovolenky na svahu alebo pokojné dni relaxu v prírode a wellness centre, tento hotel je ideálnym miestom na strávenie vašich zimných prázdninových snov. Zarezervujte si svoju zimnú dovolenku v Grand Hoteli BELLEVUE a zažite chvíle, na ktoré budete spomínať ešte dlho po návrate domov.

+1
chyba