Užite si pohodovú zimu na Východnej Morave

19.12.2023 00:00
Centrála cesovného ruchu Východnej Moravy, pr Foto:

Premýšľate, kde stráviť príjemnú zimnú dovolenku? Tak vás teda pozývame na Východnú Moravu. Nájdete tu všetko, čo potrebujete na zimné radovánky aj zaslúžený oddych. Beskydské kopce nenechajú chladnými milovníkov bielej stopy a moderné rezorty kúpeľných miest sa zasa postarajú o dokonalé uvoľnenie.

Foto: Centrála cestovného ruchu Východnej Moravy
Luhacovice, pr, nepouzivat

Pokoj a pohoda v Luhačovicku

V najväčších moravských kúpeľoch Luhačovice panuje v zime príjemný pokoj. Využite to, nenechajte sa nikým rušiť a príďte sa dokonale zrelaxovať. Alebo sa zastavte napríklad len na kratší výlet, vychutnajte si dobrú kávu, prejdite sa po kolonáde, a keď budete mať šťastie a počasie dovolí, môžete sa aj pokorčuľovať na zamrznutej priehrade.

Foto: Centrála cestovného ruchu Východnej Moravy
Kromeriz, pr, nepouzivat

Kroměřížsko láka na kultúru

Zima nemusí byť iba o snehu a lyžovaní. Na Východnej Morave si prídu na svoje i milovníci kultúry. Jedno zo svetovo najvýznamnejších záhradných diel, Kvetná záhrada v Kroměříži, je pre návštevníkov otvorené celý rok. V zime sa vám tak naskytne netradičný pohľad na tento skvost kultúrneho a prírodného dedičstva UNESCO.

Foto: Centrála cestovného ruchu Východnej Moravy
Valassko, pr, nepouzivat

Aktívna zima na Valašsku

Milovníci bežkovania, sánkovania a zimnej turistiky mieria do Beskýd. Užite si nádherný deň v bielej stope na nenáročnej hrebeňovke Pustevny – Radhošť. Nielenže sa príjemne pretiahnete, ale zároveň sa aj pokocháte prekrásnymi výhľadmi. Po výlete si vaše nohy zaslúžia natiahnuť pri kozube v niektorej z valašských chalúp, kde môžete rovno osláviť aj príchod nového roka.

Foto: Centrála cestovného ruchu Východnej Moravy
Slovacko, pr, nepouzivat

Autentické Slovácko

Nechajte spolu s končiacim sa rokom odísť aj starosti všedných dní a privítajte ten nový medzi srdečnými ľuďmi tradičného Slovácka. Načerpajte energiu na prechádzkach nedotknutou krajinou hlbokých lesov alebo sa priamo posilnite výborným jedlom v niektorom z wellness hotelov.

PR logo VM, nepouzivat
PR LOGO ZK, nepouzivat
chyba