Interaktívny monitor a ďašie výhry za precvičovanie slovíčok? Zapojte svoju triedu do súťaže s WocaBee

15.12.2023 00:00
wocabee, pr, nepouzivat

Do 20.12. sa môžu učitelia cudzích jazykov so svojimi triedami zúčastniť vianočnej súťaže s WocaBee s atraktívnymi cenami. Stačí so žiakmi precvičovať slovnú zásobu s vianočnou tematikou v akomkoľvek cudzom jazyku a žiaci, učitelia aj školy môžu v žrebovaní získať výhry v celkovej hodnote 6000 EUR. Vyskúšajte učenie hrou v úspešnej online aplikácii pre školy, ktorá získala ocenenie Ministerstva hospodárstva SR Inovatívny čin roka!

Slovenská aplikácia WocaBee na efektívnu výčbu cudzích jazykov sa na našich školách využíva s úspechom už od roku 2018. Doteraz ju vyskúšalo viac ako 400 tisíc žiakov a študentov v 10 európskych krajinách. Aplikácia je dostupná online bez nutnosti inštalácie a funguje na akomkoľvek zariadení (mobil, tablet, počítač).

Žiaci sa vo WocaBee učia slovnú zásobu akéhokoľvek cudzieho jazyka hravou formou vrátane výslovnosti. Učenie jazyka v aplikácii žiakov motivuje, učiteľom šetrí čas a zefektívňuje výučbu. Práca s WocaBee je veľmi jednoduchá – učiteľ zadáva do aplikácie balíčky slovíčok, ktoré si žiaci precvičujú s použitím 10 sofistikovaných metód a s využitím umelej inteligencie.

Vyskúšajte a vyhrajte ceny za 6000 EUR

Benefity WocaBee si môžu žiaci a učitelia v tomto predvianočnom období nezáväzne vyskúšať v atraktívnej vianočnej súťaži. Sú v nej pripravené ceny v celkovej hodnote 6000 EUR, medzi ktorými je Playstation, notebook, mobily alebo tablety, vrátane hlavnej ceny pre školy – interaktívny dotykový monitor so 65-palcovou obrazovkou a s rozlíšením 4K.

„Interaktívny monitor v sebe spája výhody interaktívnej tabule a dotykového monitora s množstvom technických výhod. Školy tak vďaka WocaBee môžu získať inovatívnu pomôcku, ktorá ich posunie opäť o krok bližšie k modernému digitálnemu vzdelávaniu. Školám zároveň poskytujeme možnosť získať aj licencie WocaBee v hodnote 2000 EUR a ďalšie ceny,“ hovorí Michal Ošvát, CEO WocaBee s.r.o. a organizátor súťaže. Do žrebovania o tieto ceny zaraďuje školy aj učiteľa každý žiak, ktorý splní jednoduché podmienky. Čím viac žiakov škola do súťaže zapojí, tým väčšiu šancu má na výhru. Žrebovanie sa uskutoční tesne pred Vianocami, v piatok 22.12.2023.

Zapojte sa do 20. decembra

Učitelia cudzích jazykov môžu svoje triedy zapojiť do súťaže do stredy 20.12. 2023. Stačí, aby objednali bezplatnú skúšobnú verziu aplikácie WocaBee na www.wocabee.app a zadali svojim žiakom na precvičovanie balíček slovíčok na tému Vianoce (v akomkoľvek cudzom jazyku). Súťaže sa môžu zúčastniť aj triedy, ktoré už používajú platenú verziu aplikácie.

Vianočná slovná zásoba je pre učiteľov v aplikácii predpripravená a tak zadanie balíčka zaberie iba minútu času. Ak žiak balíček slovíčok splní, zaraďuje do žrebovania o ceny seba, svoju školu aj svojho učiteľa. Učitelia tak v rámci súťaže môžu so žiakmi kvalitne precvičiť tematickú slovnú zásobu a zároveň ich motivovať k učeniu inovatívnym spôsobom.

„Až 98 % učiteľov, ktorí aplikáciu so žiakmi vyskúšali nám v prieskume potvrdilo, že žiaci si vďaka WocaBee výrazne zlepšujú svoje jazykové vedomosti. Túto inovatívnu a efektívnu pomôcku dnes môžu školy získať dokonca aj s dotáciou ministerstva školstva. Vianočná súťaž je skvelou príležitosťou, ako môžu školy benefity aplikácie vyskúšať,“ dodáva na záver Michal Ošvát.

Všetky informácie o podmienkach a cenách v súťaži sú dostupné na: www.wocabee.app/vianoce

chyba