Užite si luxus ukrytý v čokoláde ZAX

Mnoho ľudí si s vášňou užíva hodnotné materiálne veci, vrátane parfumov, hodiniek či značkových kabeliek, pričom si odopiera vzácne pocity prinášajúce čistú radosť. Nerobte tú istú chybu! Medzi priemerom a luxusom je obrovský rozdiel. A týka sa to tak kabeliek, aút ako aj čokolád tiež.

21.11.2023 00:00
Zax 4, pr, nepouzivat

Sme v Komárne, v remeselnej čokoládovej dielni, u zakladateľov Vargovcov. „Sú to už 4 roky, čo sme vdýchli život našej prvej profesionálnej pralinke. Odvtedy sme vám umožnili ochutnať množstvo príchutí – od pistáciovej, kávovej, vanilkovej či mangovej – a hoci sa môže zdať, že rôznorodosť plniek je limitovaná, nebojíme sa prekračovať hranice! To všetko v kombinácii s prvotriednymi ingredienciami, ktoré sú v našom biznise absolútnou nevyhnutnosťou“, hovorí chocolatier-ka Zuzka Varga a jedným dychom dodáva: Starostlivá ručná výroba sa stala naším poznávacím znamením. No je tu ešte niečo, čo robí čokoládové produkty ZAX takými výnimočnými: neobyčajná krehkosť a kvalita surovín, pre ktoré neváhame cestovať aj do ďalekého zahraničia – za to, ako majitelia ručíme!

Foto: Artur Koff
Zax foto Artur Koff

Odvážne a štýlové

…ale podľa Feriho Vargu (on zodpovedá za marketing a sales) to by bolo málo, nakoľko prémiové produkty musia na prvý pohľad získať zákazníkov. Za to zodpovedá ručné maľovanie praliniek a taktiež dizajnové a najmä kvalitné, ručné balenie., a navyše precízne detaily sú tiež základom toho. Náš brand, ZAX získal medzinárodné ocenenie v Londýne práve na základe horespomenutých.

Jedinečné darčeky na Vianoce

thumbnail IMG 9078 2, pr, nepouzivat

Prepašujte noblesu do vášho každodenného života a premeňte hocktorý moment na neobyčajný zážitok. Áno, toto je filozofia značky ZAX: mať po ruke lahodné sladkosti v ktorýkoľvek všedný deň! No, ale krásne Vianoce sú výnimočné pri obdarovávaní rodiny, kolegov, zamestnancov, partnerov či klientov, ktorým chce si človek vytvoriť dlhotrvajúce spomienky darovania.

čokolády zax Mohlo by Vás zaujímať Očarujúci chutný darček sa môže stať neobyčajným zážitkom

Personalizované čokoládové kolekcie na mieru budú hladko zapadať do imidžu Vašej firmy. „Mnohí zákazníci majú záujem o kompletné portfólio praliniek, vtedy odporúčame 100-kusovú, kráľovskú kolekciu Black Edition, najhodnotnotnejší čokoládový box na Slovensku, ktorú ocenia aj tí najnáročnejší“ dodáva chocolatier-ka.

Zax 2, pr, nepouzivat

Doma vyrobené, medzinárodne ocenené

ZAX team tu, na nábreží Dunaja po minuloročnej „svetovej jednotky“ – passion fruit v tvorbe jedinečných kombinácií nepoľavil. V tomto roku dostali v prestížnej súťaži taktiež zlatú hviezdičku a monokolekcia PREMIUM NOUGAT sa tak stala jednou z najchutnejších na svete.

„Nugátová lahôdka pred mesiacom očarila porotu Great Taste Awards, kým trojkolekcia MATCHA.organic je práve na významnej svetovej súťaže Academy of Chocolate Awards v Londýne. Netrpezlivo čakáme výsledky.“ – ukončí Feri Varga.

zax-14 2, pr, nepouzivat
chyba