Online kalkulačka: Koľko ušetríte so SodaStreamom? Výpočet vás prekvapí!

Možno si aj vy pamätáte dnes už retro sifónové fľaše, ktoré boli kedysi trendy a zdobili takmer každú kuchynskú linku. Dnes čoraz viac zákazníkov objavuje výhody moderných prístrojov na výrobu perlivej vody, pretože aj napriek bohatej dostupnosti rôznych sýtených vôd a malinoviek nechcú kupovať stále nové a nové balenia v plaste, ktoré je treba nosiť z obchodov domov a späť.

30.10.2023 00:00
Soda , pr, nepouzivat

Prístroje SodaStream lákajú zaujímavým vizuálom, jednoducho sa ovládajú a máte istotu, že s náhradnými bombičkami CO2 nebude problém. V prístrojoch SodaStream máte možnosť regulovať stupeň nasýtenia CO2 od jemnej cez strednú až po vysokú intenzitu. Preto nemusíte mať obavu, že vám ostré bublinky poškriabu hrdlo alebo budú nevhodné pre deti. V závislosti od typu prístroja a intenzity sýtenej vody je to v prepočte 30 – 40 dvojlitrových fliaš, ktoré treba doniesť z obchodu a doma vám potom zaberajú miesto. SodaStreamu stačí malé miestečko na kuchynskej linke, v zasadačke alebo v kancelárii a navyše tam aj dobre vyzerá.

Vypočítajte si, koľko ušetríte so SodaStreamom

Kde si vymeníte bombičky?

Originálne bombičky si za nové originálne vymeníte na vyše 800 ľahko dostupných miestach: bežne aj napríklad v známych reťazcoch elektropredajní, alebo v hyper- a supermarketoch, v sieti kopírovacích služieb či známych papiernictiev, dokonca najnovšie aj v Teta Drogériách, alebo si ju môžete nechať priviezť spolu s potravinami z e-shopu Lunys.sk.

Soda bombicky, pr, nepouzivat

Modré aj ružové

S novými prístrojmi SodaStream Terra, Art, Duo a Gaia prišli aj nové ružové bombičky. Disponujú moderným systémom Quick Connect, takže sa do prístroja neskrutkujú, ale iba zacvaknú. Preto modré bombičky nepasujú do nových prístrojov a naopak. Majitelia starších modelov sa však obávať nemusia. Modré bombičky zostávajú v predaji a je možné ich vymieňať tak, ako doteraz.

Pozrite sa, ako rozoznáte originálne bombičky SodaStream

Soda bombicky 1, pr, nepouzivat

Výhody originálu

Používanie originálnych bombičiek Sodastream pre prístroje Sodastream prináša niekoľko výhod

  1. Kvalita a bezpečnosť: Originálne bombičky Sodastream sú vyrobené a testované tak, aby zabezpečili najvyššiu kvalitu a bezpečnosť. Sú navrhnuté tak, aby presne pasovali do prístrojov SodaStream a minimalizovali riziko úniku plynu alebo iných problémov.
  2. Spoľahlivosť: Použitie originálnych bombičiek zvyšuje spoľahlivosť vášho prístroja Sodastream. Výrobcovia tieto bombičky testujú a kalibrujú tak, aby boli kompatibilné s prístrojmi Sodastream, a to zabezpečuje správne sýtenie vody a nápojov.
  3. Záruka: Použitie originálnych bombičiek Sodastream zabezpečuje pokrytie zárukou od výrobcu. Ak použijete neoriginálne bombičky a prístroj sa pokazí, záruka za naň už nevzťahuje.
  4. Dlhodobo ušetrené náklady: Hoci sa na prvý pohľad môžu neoriginálne bombičky zdať lacnejšie, dlhodobé náklady môžu byť vyššie v dôsledku menšej spoľahlivosti, záručného pokrytia a kvality.

Použitie originálnych bombičiek Sodastream je všeobecne odporúčané, aby ste dosiahli najlepšie výsledky a zabezpečili bezpečnú a spoľahlivú prevádzku vášho prístroja.

Zistite viac na slovenskouvazu­je.sk

chyba