Pohodlné dámske sandále a šľapky na leto 2023

S letom prichádzajú dni plné dobrodružstiev a zábavy na horúcom slnku. Ak hľadáte ideálnu obuv na túto príležitosť, máme pre vás jasnú voľbu. Tou sú pohodlné dámske sandále a šľapky, ktoré disponujú mnohými výhodami.

01.08.2023 00:00
unsplash, pr nepouzivat

Prečo mať v šatníku pohodlné dámske sandále a šľapky

Pohodlné dámske sandále či šľapky nechýbajú v šatníku snáď žiadnej ženy. Sú totiž neodmysliteľnou súčasťou leta, pričom ich nosenie prináša množstvo benefitov. Tým najväčším je, samozrejme, komfort, ktoré vám počas celej doby nosenia ponúkajú. Pokiaľ stavíte na kúsky od kvalitných športových značiek, môžete sa spoľahnúť na mäkké materiály a pohodlnú podrážku. Takéto dámske sandále si pokojne obujte na celodennú ľahšiu turistiku a uvidíte, že vaše nohy aj kolená sa vám poďakujú.

Medzi ďalšie výhody dámskych sandálov a šľapiek patrí priedušnosť a ľahkosť. Tieto vlastnosti sú zabezpečené otvoreným dizajnom, ktorý je na leto ideálny. Pokožka na nohách bude dýchať a vy sa budete cítiť stále sviežo. Stále si nie ste istá, či tento typ obuvi využijete? Len si spomeňte na zdĺhavé nazúvanie tenisiek či iných šnurovacích topánok. To sa vám so šľapkami či sandálmi stať nemôže. Jednoducho si ich za pár sekúnd nazujete a môžete vyraziť.

Aké dámske sandále a šľapky sú aktuálne trendy?

S rýchlo meniacimi sa módnymi trendami je dobré mať prehľad o tom, čo sa aktuálne nosí. Počas tejto sezóny rozhodne nešliapnete vedľa, ak stavíte na dámske šľapky na platforme či na dámske žabky v metalickom prevedení. Rok 2023 je typický svojimi výraznými farbami a zaujímavými detailmi, preto tento trend preneste aj na svoju letnú obuv.

Ešte pred pár rokmi sme sa na ne pozerali so zdvihnutým obočím, no dnes kraľujú rebríčkom trendovosti. Dámske športové sandále jednoducho počas leta 2023 musíte mať. Že neviete, kam by ste si ich obuli? No predsa kamkoľvek! Už totiž neplatí, že športové sandále patria iba do hôr či na turistické chodníky.

Pohodlné dámske sandále a šľapky – obuv na rôzne príležitosti

Dámske šľapky a sandále si zamilujete aj pre ich všestrannosť. Táto obuv sa hodí na rôzne príležitosti, pričom ich môžete kombinovať s rôznymi kúskami z vášho šatníka. Letná sukňa, saténová blúzka či rifľové šortky? Povedzte áno najtrendovejším letným kombináciám.

Dámske športové sandále na prvý pohľad vyzerajú športovo, no pri správne zvolenom outfite ich pokojne prevetrajte na ceste do kina či na rande. Vyskúšajte outfit pozostávajúci z ružových sandálov a čiernych obtiahnutých šiat pod kolená. Nezabudnite na ľadvinku a veľké slnečné okuliare.

chyba