Najdlhšie vysielajúca dvojica rannej šou v slovenskom éteri je z Fun rádia!

Junior a Marcel vysielajú svoju Rannú šou vo Fun rádiu už 10 rokov. V pondelok 4.9.2023 začínajú svoju neuveriteľnú jedenástu sezónu. Odpália ju veľkolepou súťažou, v ktorej môžu poslucháči Fun rádia vyhrať výlet s Juniorom a Marcelom na Zanzibar.

04.09.2023 00:00
Fun, pr nepouzivat

Ranná šou s Juniorom a Marcelom je povestná chytľavým humorom, nekonvenčnou zábavou a kuriozitami, ako vznik Medzinárodného dňa leča alebo zrodenie legendy slovenského rozhlasového éteru – Zdena z Popradu – nikto ho nikdy nevidel, ale všetci ho poznajú.

Tím Rannej šou Fun rádia nevysiela iba z domovského štúdia na Leškovej 5. Vysielal zo zubnej ambulancie, alebo z obchodu s nábytkom, kde v noci celý tím aj prespal. Čaro živého vysielania zažili aj poslucháči z Košíc, Nitry či z Brezna, priamo u nich doma.

Za 10 rokov sa v Rannej šou s Juniorom a Marcelom odpremiérovalo množstvo nových pesničiek od interpretov ako IMT Smile, Hex, Zuzana Smatanová, Adam Ďurica, Katka Knechtová, Polemic, Peter Bič Project, Mark Dann a mnohých ďalších.

Fun, pr nepouzivat

Junior s Marcelom a poslucháčmi Fun rádia pravidelne zažívajú nezabudnuteľné zážitky. Vysielanie priamo z dejiska Majstrovstiev sveta v ľadovom hokeji v Košiciach či z rozlúčkového zápasu Mariána Hossu v Trenčíne. Pravidelne v štúdiu hostia také hviezdy ako Tomáš Tatar, Zdeno Chára, Marián Hossa, Marián Gáborík, Miro Šatan, Petra Vlhová a veľa ďalších.

Už od roku 2017 je súčasťou Rannej šou s Juniorom a Marcelom aj legendárna Generálka Vianoc. Vždy 24. novembra si spolu s poslucháčmi Junior s Marcelom vyskúšajú Vianoce so všetkým, čo k nim patrí.

Fun, pr nepouzivat

A takto vznikla dvojica Rannej šou Junior a Marcel:

chyba