Modrá alebo ružová? Nové ružové bombičky SodaStream už dostupné aj u nás!

Prečo sú nové bombičky SodaStream odlišné a do ktorých prístrojov vám budú pasovať?

25.08.2023 00:00
sodastream, pr nepouzivat

Vyznávači sýtenej vody vedia, že vláčiť fľaše so sódou z obchodu sa nevypláca. Oveľa ekonomickejším a aj ekologickejším riešením je systém SodaStream. Na začiatku stačí jedna investícia do prístroja, ktorý sa vám bude najlepšie hodiť do domácnosti, na chalupu či do kancelárie, a potom už len vymieňate bombičky. Ako často, to záleží na vašej spotrebe. Z jednej originálnej bombičky dokážete spraviť 60 – 80 litrov sódy, podľa toho, akú intenzitu sýtenia si volíte a aký prístroj máte.

Výmenné miesta na každom kroku, aj dovoz priamo domov

Originálne plnené bombičky sú skontrolované, vyčistené, naplnené zdravotne nezávadným potravinárskym CO2 a zapečatené fóliou s logom SodaStream. SodaStream ich plní už 120 rokov a iba používanei originálnych bombičiek SodaStream zaručuje bezpečnosť, spoľahlivosť a aj kvalitu a tú správnu chuť výsledného perlivého nápoja. Vymeniť si bombičku SodaStream je jednoduché: výmenných miest je vyše 600 a čoskoro pribudnú ďalšie.

Zoznam autorizovaných predajcov je uvedený vždy na webe: sodastream.sk/pre­dajcovia, kde si stačí vybrať, či chcete vymeniť modrú alebo ružovú bombičku a na mape sa vám zobrazí zoznam predajcov v zvolenej lokalite, alebo vám bombičku privezie priamo domov Lunys spolu s nákupom potravín, takže šetríte dvakrát.

Modrá alebo ružová?

S príchodom nových prístrojov SodaStream Terra, Art, Duo a Gaia prišli aj nové bombičky, odlišné od tých modrých nielen svojou farbou. Ružové bombičky disponujú moderným systémom Quick Connect, takže sa do prístroja SodaStream neskrutkujú, ale iba zacvaknú. V novom prístroji tak stačí zdvihnúť klapku, založiť bombičku a klapku zaklapnúť späť. Preto modré bombičky nepasujú do nových prístrojov a naopak. Majitelia starších modelov sa však obávať nemusia. Modré bombičky zostávajú v predaji a naďalej bude možné ich vymieňať tak, ako doteraz.

sodastream, pr nepouzivat
chyba