Hodinky Casio - čo by ste mali vedieť pred ich kúpou?

Casio je značka, ktorá sa neustále vyvíja, aby splnila požiadavky svojich zákazníkov. V priebehu rokov sa táto japonská spoločnosť výrazne presadila na trhu s hodinkami vďaka technologickému pokroku a svojmu záväzku dodávať výrobky najvyššej kvality.

27.10.2023 00:00
casio-g-shock-hodinky, pr, nepouzivat

Casio – tajomstvá slávnej značky

Casio sa môže pochváliť rozmanitým sortimentom výrobkov, čo zaručuje, že zákazníci nebudú mať problém nájsť dokonalé hodinky, ktoré vyhovujú ich preferenciám. Či už ide o funkčnosť, štýl alebo špecifické vlastnosti, hodinky Casio zaručene splnia a predčia očakávania každého zákazníka.

G-SHOCK Earth – obrázok modrej planéty na puzdre

Výraznou črtou tejto limitovanej edície hodiniek Casio G-SHOCK je ich schopnosť poskytnúť podmanivý pohľad na Zem z vesmírnej perspektívy. Ciferník so svojimi podstatnými rozmermi spolu s oceľovým prstencom umelecky znázorňuje realistické zobrazenie našej planéty. Zložité detaily predstavujú pevniny, oceány, mraky a dokonca aj satelit. Oceľové prvky puzdra sú starostlivo potiahnuté modrou iónovou povrchovou úpravou, čo má za následok vizuálne pôsobivé zobrazenie hlbín oceánu. Hodinky nielenže vyzerajú atraktívne, ale ich konštrukcia zaručuje aj výnimočnú trvanlivosť a odolnosť voči nárazom. Okrem podmanivého dizajnu sa tento model môže pochváliť praktickými funkciami vrátane zobrazenia svetového času, funkcie budíka a podsvietenia.

Návrat do minulosti s hodinkami G-SHOCK Universe

Tento model inšpirovaný vintage štýlom určite zaujme mnohých milovníkov hodiniek. Jeho pútavý dizajn zobrazuje všetky charakteristické znaky, ktoré kedysi zdobili kolekciu Master of G. Jednou z pozoruhodných vlastností tohto modelu je jeho výnimočná odolnosť voči nárazom, ktorá zaručuje trvanlivosť aj v náročných podmienkach. Funkcia iluminátora zlepšuje viditeľnosť a čitateľnosť displeja, zatiaľ čo hodinky G-SHOCK Universe ponúkajú svetové hodiny a viacero budíkov pre väčšie pohodlie. Pevný, ale pružný remienok zo živice zaručuje dlhodobé nosenie. Vďaka vodotesnosti 20 barov je tento model vhodný na šnorchlovanie bez obáv z poškodenia hodiniek. 

casio-g-shock, pr, nepouzivat

G-SHOCK x Future – jednofarebné hodinky

Hodinky majú podmanivý a futuristický dizajn, ktorý určite zaujme. Dodávajú sa so starostlivo vypracovanými polopriehľadnými prvkami zo sivého plastu, čo vytvára príťažlivý monochromatický efekt. Keďže tento model vznikol v spolupráci s francúzskou streetwearovou značkou FUTURE, do ukazovateľa dňa v týždni boli zakomponované farby francúzskej vlajky.

Prečo si vybrať hodinky Casio?

Hodinky Casio sa považujú za jedny z najlepších japonských hodiniek. Každý nový model prekvapí svojou kvalitou, dizajnom a funkčnosťou. Tieto hodinky sa vyznačujú tým, že ponúkajú vynikajúci pomer ceny a kvality.

chyba