Ježiško sa stará o všetkých, ale kto pomôže Ježiškovi?

Čo si ako prvé predstavíte pri slove Vianoce? Odpoveď asi záleží od toho, v akej fáze života sa nachádzate. Bezpochyby sa zhodneme, že deťom ako prvé napadnú darčeky. Na Štedrý deň sa nevedia dočkať večere, po ktorej konečne nastane ten vytúžený moment. Radosť je rovnaká pri menších deťoch, ktoré ešte veria na Ježiška, ale aj tých väčších, ktoré už vedia, že tým Ježiškom sú rodičia.

02.11.2023 00:00
Vianoce - shutterstock 336763727, pr, nepouzivat Foto:

My dospeláci samozrejme vieme, že Vianoce sú krásnym časom, kedy sa svet na chvíľu zastaví a môžeme si vychutnávať čas s našimi najbližšími. Aj keď týždne pred tým bývajú najhektickejšími v roku a Vianoce sú v podstate poriadna fuška. Pocit radosti nám okrem času s rodinou prináša aj sviatočná výzdoba a predovšetkým štedrosť k iným ľuďom. Každý, kto už “robil” Ježiška však vie, že to nie je ani jednoduché, ani lacné. Kto však myslí na všetkých tých Ježiškov? Ak máte hlavu v smútku, máme pre vás dobré správy – aj Ježiškovia si to vedia uľahčiť.

Vysnívané darčeky na dosah

Teraz máte jedinečnú šancu zaobstarať si všetko podľa vašich predstáv a nezaťažiť pri tom váš rodinný rozpočet. Každý, kto odteraz až do konca roka nakúpi na splátky cez Quatro, pri predčasnom splatení do 6 mesiacov nezaplatí ani cent navyše! Nemusíte teda čakať ani na koncoročné odmeny a darčeky môžete nakúpiť už v predstihu.

Ako to funguje?

  • Vyberte si darček pre seba a svojich blízkych.
  • Kúpte ho na splátky až do 31. 12. 2023.
  • Pri nákupe zvoľte produkt s názvom Šikovná splátka s 0 % úrokom.
  • Splaťte úver do 6 mesiacov od prevzatia tovaru a nezaplatíte ani cent navyše.
  • Platí na nákupy v kamenných obchodoch aj e-shopoch.

Takto jednoducho si aj u vás doma môžete urobiť neskrývanú radosť z Vianoc.

Foto: SHUTTERSTOCK
Vianoce - shutterstock, pr, nepouzivat

Tip

Aby bola radosť ešte o niečo väčšia, pridali sme špeciálny bonus 100 eur pre každého, kto si do konca januára 2024 prenesie účet do VÚB banky. A k tomu ešte 6 mesiacov neplatíte za vedenie účtu. Stačí vám občiansky preukaz a číslo vášho účtu v pôvodnej banke. Viac sa o podmienkach na získanie bonusu dozviete na https://www.quatro.sk/radost/.

chyba