Trendy pre úspešný nový rok 2024: Inšpirujte sa našimi bestsellermi

Vstúpili sme do nového roku, do roku 2024. Ako ho urobiť nezabudnuteľným? Stavte na kolekciu našich bestsellerov, najpredávanejších reklamných predmetov v eshope, alebo prineste vďaka našim neopozeraným novinkám do vášho podnikania potrebnú inšpiráciu. Vykročte k novým výzvam s nami. V Hauerlande totiž vieme, čo potrebujete.

15.01.2024 00:00
PR Pravda, pr, nepouzivat

Bestsellery: osvedčené a obľúbené

Naše najpredávanejšie produkty patria nielen medzi tie najpraktickejšie, ale zároveň aj najzaujímavejšie reklamné predmety, ktoré vašich obchodných partnerov určite zaujmú. Či už sú to praktické kancelárske potreby, alebo originálne darčekové sety, pri každej obchodnej príležitosti vďaka našim bestsellerom zožnete úspech.

Praktické darčeky na prvom mieste

Naši partneri, noví aj tí dlhoroční, si môžu vybrať zo zaujímavých produktov a praktických doplnkov pre každodenný život. Na Valentína poteší jemná Huggy deka. Ako keby ste darovali objatie. Ľahká hliníková fľaša na pitie či praktická termoska, alebo chladiaca taška, patria celoročne medzi najpredávanejšie produkty.

Vynovte si v roku 2024 vašu kanceláriu

Doprajte si v roku 2024 aj nové kancelárske potreby. Či už sú to perá, poznámkové bloky alebo rôzne iné doplnky, radosť z nich budú mať vaši zamestnanci, ale aj zákazníci či obchodní partneri. V Hauerlande máme všetko pre vašu kanceláriu: organizéry, zošívačky, kalkulačky, ale aj celé kancelárske sady.

Začnite rok 2024 s kvalitným brandingom

Odporúčame investovať do reklamných predmetov s brandingom, vlastnou potlačou a logom. Využite naše skúsenosti. Kolekcie tradičných reklamných predmetov môžu obohatiť v roku 2024 aj vaše podnikanie. A ak chcete ísť cestou nekonvenčnosti a originálnosti, máme pre vás aj množstvo noviniek.

Začnite rok 2024 úspešne. Začnite ho s Hauerlandom.

chyba