Žltý motýľ symbolom vysokej kvality

O najväčšom slovenskom výrobcovi školských a kancelárskych potrieb z papiera už pravdepodobne každý počul. Spoločnosť Notes, a.s. sa pýši bohatou históriou, ktorú začali písať Slavošovské papierne už v roku 1817. Počas viac ako 200 ročného pôsobenia na trhu sprevádza Notes svojich zákazníkov, pre ktorých je žltý motýľ symbolom a garanciou vysokej kvality.

15.01.2024 00:00
thumbnail notes banner.jpg nove, pr, nepouzivat

„Píš a kresli do poriadneho zošita“

V pestrom sortimente spoločnosti Notes nájdeme zošity, skicáre, náčrtníky, výkresy, farebné papiere či poznámkové bloky. Prvé miesto patrí bezpochyby zošitom. Tie sú neodmysliteľnou súčasťou povinnej školskej výbavy každého školáka.

Pre tých najmenších ponúka Notes zošity vo formáte A5 v kolekcii „Kontinenty“ (10-listové) a v kolekcii „Landscape“ (20-listové). Pre starších žiakov a študentov sa odporúčajú zošity vo formáte A4 a A5, od 20-listových až po 60-listové.

Okrem klasických školských zošitov nájdeme v portfóliu spoločnosti aj 80-listové zošity, ktoré si svojim prevedením našli uplatnenie predovšetkým v kanceláriách ako náhrada záznamových kníh.

Spoločnosť ponúka aj plnohodnotné zošity vyrobené z recyklovaného papiera. Vďaka použitým materiálom a úspornej výrobe sa Notesu podarilo spojiť dva fenomény – Ecology a Economy, výsledkom čoho je výrobok štandardnej kvality a zaujímavej ceny. Zošity z recyklovaného papiera nájdete pod značkou ECO vedľa číselného kódu zošita.

thumbnail Kodovanie, pr, nepouzivat

Odporúčanie výrobcu: „Začni každý deň s novou stranou“

Z nášho širokého portfólia dávame do pozornosti Swing Bloky – bloky s kolieskovou väzbou, ktorá umožňuje vyberanie a opätovné vkladanie listov podľa potreby užívateľa. Blok s kolieskovou väzbou je primárne určený na použitie v kanceláriách, ale s obľubou po ňom siahajú už aj študenti stredných a vysokých škôl. Jeho výhodou je predovšetkým multifunkčnosť, vďaka ktorej môže blok obsahovať listy rôznych formátov, zároveň je možné jeho obsah obmieňať podľa aktuálnej potreby používateľa. Výrobok má polypropylénovú obálku a po dopísaní všetkých listov ju spotrebiteľ nemusí vyhodiť. Vyrábame aj náhradné listy, ktoré sa dajú do koliesok jednoducho vložiť a kolieskový blok sa môže opätovne použiť.

„Jednoducho vyber a premiestni list podľa tvojej aktuálnej potreby.“

Spokojnosť zákazníka je pre Notes veľmi dôležitá a preto sa kvalite výrobkov venuje mimoriadna pozornosť. Suroviny na výrobu pochádzajú od preverených dodávateľov, prechádzajú niekoľkými laboratórnymi testami a musia spĺňať najvyššie štandardy.

Dôležitým nástrojom komunikácie so zákazníkmi a konečnými spotrebiteľmi sú dizajny výrobkov. Faktom je, že dizajn predáva. Okrem vysokej kvality spoločnosť kladie veľký dôraz na nápadité a moderné dizajny. Výberu dizajnu predchádza dôkladná analýza cieľovej skupiny, pre ktorú je daný výrobok určený.

Naším cieľom je nielen sa prispôsobiť novým trendom a splniť rozmanité požiadavky našich zákazníkov, ale aj udávať nový smer. Vyrábame produkty s dizajnom, ktorý na pultoch predajní zaujme a upúta nielen školákov, ale aj dospelých.

„Našou marketingovou stratégiou je spokojný zákazník. Pozitívne hodnotenie z úst našich zákazníkov má obrovskú silu!“

thumbnail Logo NOTES farebne, pr, nepouzivat
chyba