Štart ME: Ozbíjajú sokoli Poľsko o body?

Omeškané Majstrovstvá Európy 2020 vo futbale započnú už tento piatok úvodným zápasom Turecka a Talianska.

14.06.2021 00:00
tipsport6, PR článok, reklama, nepoužívať

Všetci slovenskí futbaloví fanúšikovia však netrpezlivo očakávajú rozlet sokolov. Tí si sily zmerajú v rámci skupiny E postupne s Poľskom, Švédskom a Španielskom. Proti severnému susedovi si to Slováci rozdajú už najbližší pondelok o 18:00 hod. Konfrontácia to bude určite zaujímavá… Je v silách zverencov kouča Štefana Tarkoviča ozbíjať favorita o cenné body? Natipujte si a celý turnaj vrátane tohto pikantného zápasu odpáľte aj v live tipovaní. Európsky šampionát si spestrite Tipovačkou, v ktorej môžete reálne vyhrať až 8 miliónov Netov a využite i ďalšie súťaže.. Pridajte sa k najväčšej tipérskej komunite ešte dnes, dostanete 20 EUR zadarmo na prvé stávky a vstupný bonus až 4 000 EUR!

Slovenská repre v rámci prípravy pred krstom ohňom na ME ani raz nevyhrala, ale len dvakrát remizovala (s Bulharskom 1:1 a Rakúskom 0:0). Rovnaký scenár mali ale aj Poliaci, len nerozhodné výsledky vzišli zo zápolení s Ruskom (1:1) a Islandom (2:2).

V Tipsporte aj so špeciálmi k ME

Okrem klasických stávok na jednotlivé zápasy ME môžete využiť aj rôzne špeciály. V nich nájdete celý rad rôznych možností. Kto sa stane najlepším strelcom na turnaji či svojho tímu? Ktorý futbalista Slovenska obdrží najviac žltých kariet? Rozhodnite na tiketoch!

Rozvlnia slovenskí futbalisti sieť svojich súperov v základnej skupine aspoň trikrát? Aj na toto i ďalšie alternatívy si môžete natipovať v Tipsporte!

Formát turnaja v kocke

ME 2020, ktoré bolo vinou koronavírusu preložené na tento rok, sa uskutoční od 11. júna do 11. júla v 11 európskych miestach a v 11 rôznych krajinách. 24 kvalifikovaných reprezentácií bolo rozdelených do šiestich skupín po štyroch mančaftoch.

Do osemfinálovej fázy play-off postúpia družstvá z prvých a druhých priečok jednotlivých skupín + štyri najlepšie umiestnené mužstvá z tretích miest. Semifinále a finále ME, ktorých úradujúcim šampiónom je Portugalsko, víťaz ME 2016, sa potom odohrajú na londýnskom štadióne vo Wembley. Kto bude kraľovať tomuto šampionátu? Tipnite si!

Ako to vidia tipéri?

Najväčšia komunita tipérov má v úvodnom zápase sokolov jasno. Lewadowského družina bude brať tri body – zhoduje sa väčšina jej členov.

Výnimku netvorí ani carbonneau1, ktorý sa vo svojej analýze vyjadril k prehre Slovákov: „Ak naši na ME získajú čo i len bod, bude to v momentálnom rozpoložení nášho tímu vnímané ako zázrak,“ domnieva sa s kurzom 1,80.

Inak to nevidí ani tipér s nickom 53361724, ktorý tiež dáva jednotku s kurzom 1,73: „V tomto zápase sú karty rozdané jasne. Poliaci si so Slovenskom nemôžu dovoliť prehrať,“ myslí si a poslal do hry vklad takmer 197 EUR.

Pôjdete s nimi do toho?

odkaz
Tipsport, PR článok, reklama, nepoužívať

Tipnite si na súboj Poľsko vs. Slovensko, prípadne si na tiket v Tipsporte vyberte iný súboj ME 2020. Zaregis­trujte sa a po novom dostanete až 20 EUR zadarmo na prvé stávky a vstupný bonus až do výšky 4 000 EUR!

chyba