Nový stupeň pohodlia: Super-tiché riešenia pre domácnosti

Splňte si svoje sny vďaka nízkym mesačným nákladom na vykurovanie. Keď váš pes vyprodukuje viac emisii ako váš dom, lebo vykurujete s ohľadom na životné prostredie. Keď jedinými narušiteľmi pokoja v domácnosti sú vaše deti, pretože vaše vykurovanie je super-tiché. A vy sa môžete sústrediť na veci, ktoré milujete, lebo o teplo doma je už postarané.

11.03.2020 15:41
Splňte si sny vďaka nižším mesačným nákladom na... Foto: Vaillant
Splnte si svoje sny Vaillant, pr clanok, reklama, nepouzivat Splňte si sny vďaka nižším mesačným nákladom na vykurovanie

To všetko sú výhody tepelných čerpadiel značky Vaillant. Tieto všestranné zariadenia sú účinné, udržateľné a mimoriadne tiché. Prekvapí vás inteligentný softvér, jednoduché ovládanie i dlhá životnosť. Doprajú vám nový stupeň pohodlia – nielen vďaka vykurovaniu a príprave teplej vody, ale aj chladeniu.

Nízke prevádzkové náklady

Tepelné čerpadlo využíva najmä obnoviteľné energie z prírodných zdrojov – zo zeme, vody alebo zo vzduchu, ktoré sú zadarmo. Len zhruba 25 % energie je potrebné dodať vo forme elektrickej energie. Ak k nemu pridáte fotovoltický systém, môžete si prevádzkové náklady na vykurovanie znížiť doslova na minimum. Začnite teda premýšľať o tom, čo si za ušetrené peniaze môžete dopriať – len tak pre radosť. Tepelné čerpadlá Vaillant vám v domácnosti zaistia maximálne pohodlie. Sú kvalitnými a spoľahlivými výrobkami z Nemecka, kde sa sústreďuje aj ich výskum a vývoj. Zároveň sú vysoko-udržateľným riešením nízko-emisného vykurovania. V porovnaní s ostatnými vykurovacími systémami produkujú nižšie emisie a sú nezávislé od fosílnych palív. Sú šetrné k životnému prostrediu a môžete na ne získať dotáciu v programe Zelená domácnostiam. Vstupnú investíciu si tak môžete znížiť ešte výraznejšie.

Tepelné čerpadlo aroTHERM Split vzduch/voda Foto: Pravda, Picasa
Tepelne cerpadlo aro THERM Split Vaillant, pr clanok, reklama nepouzivat Tepelné čerpadlo aroTHERM Split vzduch/voda

Pohodlie už pri plánovaní

Ak uvažujete o tepelnom čerpadle pre svoj dom, značka Vaillant vám môže nezáväzne a zadarmo vypracovať odborný návrh na jeho inštaláciu. Stačí vyplniť jednoduchý formulár na webovej stránke www.kvalitne-tepelne-cerpadla.sk. Ušetríte čas a na základe informácií od odborníka sa rozhodnete (alebo aspoň zistíte, aké máte možnosti). Obľúbeným riešením je tepelné čerpadlo aroTHERM Split vzduch/voda s jednoduchou montážou. Účinným spôsobom zabezpečí vykurovanie, chladenie aj prípravu teplej vody. Tento systém ponúka najlepšiu hodnotu za investované peniaze a môžete naň čerpať aj výhodné dotácie. U vás doma pritom veľa miesta nezaberie. Tepelné čerpadlo je zároveň super-tiché, čo určite ocenia aj vaši susedia. Dokonca získalo prestížne ocenenia ako Red Dot Design Award a IF Design Award.

www.vaillant.sk

Deti budú jedinými narušiteľmi pokoja u vás doma Foto: Vaillant
Narusitelia pokoja Vaillant, pr clanok, reklama, nepouzivat Deti budú jedinými narušiteľmi pokoja u vás doma
chyba