Prípravy na Vianoce vrcholia. Vybavte vianočný stromček, dekorácie aj darčeky na jednom mieste

Vianoce sú čoraz bližšie a my vyberáme darčeky, pečieme, zdobíme stromček a tešíme sa na to, ako si čoskoro užijeme príjemné vianočné sviatky so svojimi blízkymi. Počas tohto predvianočného obdobia však zažívame aj množstvo zbytočných stresov. Nalaďte sa na Vianoce a do nového roku spolu s IKEA. Sústreďte sa na dôležité veci, ktoré vám pomôžu pri výbere tých správnych darčekov a s prežitím príjemných sviatkov.

18.12.2019 00:00
Ikea, PR článok, nepoužívať Foto:

V obchodnom dome IKEA Bratislava nájdete všetko pod jednou strechou. Aj tento rok na vás čaká rozmanitý sortiment od pohoviek až po potraviny z Obchodíka so švédskymi špecialitami. Keď sa obzrieme späť na tretí adventný týždeň, Slováci v IKEA najviac nakupovali neparfumované sviečky a jedálenské servisy. Mohli by sme tak vysloviť tvrdenie, že klasická štedrá večera je pre Slovákov naozaj dôležitá.

Foto: MARTIN INGER
Ikea, PR článok, nepoužívať

Vedeli ste, že aj pri výbere tých správnych darčekov môžete spraviť dobrý skutok? Kúpou výrobkov z lokálnej a upcyklovanej kolekcie ÅTERSTÄLLA potešíte nielen vašich blízkych, ale prispievate spolu s IKEA aj k vytváraniu lokálnych a zmysluplných pracovných príležitostí pre ľudí so znevýhodnením. Táto kolekcia totiž vznikla v rámci projektu Druhý život látkam, zo zostatkových látok priamo z obchodného domu IKEA Bratislava, a vytvorili ju ľudia s kombinovaným a mentálnym postihnutím z Domu Svitania v Jakubove.

Nechávajú si Slováci nákupy na poslednú chvíľu? „Počas tretieho adventného týždňa IKEA Bratislava privítala viac ako 45 000 návštevníkov a celkové tržby IKEA Bratislava sa v porovnaní s predchádzajúcim týždňom zvýšili o 15,13%,“ hovorí Eleni Kliamenaki, Country Selling Manager IKEA CZHUSK. Počas zvýšeného predaja a prílivu zákazníkov IKEA zabezpečuje dostatočné zásoby a dopĺňanie tovaru.Cez víkendy sú posilnené smeny zamestnancov tak, aby boli zákazníci čo najlepšie obslúžení.

Foto: IKEA
Ikea, PR článok, nepoužívať

Ak však predsa len preferujete nákupy z pohodlia domova, väčšina rôznych e-shopov ešte stále garantuje doručenie tovaru do Vianoc. V rámci služby Nákup online doručenie do Vianoc IKEA garantovať už nemôže, ale oplatí sa počkať na ďalšie prekvapenie, ktoré na nás v tomto období chystá. Od 19.12.2019 spúšťa IKEA svoj vianočný výpredaj, ktorý bude trvať do 8. januára 2020. Vianočný výpredaj zahŕňa niekoľko stoviek produktov z celého sortimentu – od nábytku až po doplnky. Môžete sa tešiť na zľavy až do výšky 50%.

Ak ešte stále nemáte vianočný stromček, nezúfajte. Čaká na vás pred obchodným domom IKEA Bratislava a je k dispozícii za jednotnú cenu 19,99 eur. Zákazníci dostávajú pri kúpe stromčeka späť na refundačnej karte 10 €, ktoré môžu využiť na ďalší nákup v IKEA v období od 2. januára do 31. marca 2020. Rovnako tak majú možnosť priniesť po Vianociach stromček naspäť do obchodného domu IKEA. Vrátené stromčeky budú následne ekologicky zhodnotené.

Foto: IKEA
Ikea, PR článok, nepoužívať

Pri nákupe v IKEA sa nemusíte obávať, či sa bude vami vybraný darček páčiť. Nepoužitý a nepoškodený tovar je totiž možné vrátiť až do 365 dní od jeho nákupu. Peniaze za tovar sa vrátia rovnakým spôsobom, akým bola uskutočnená platba. Stačí iba prísť s nepoužitým tovarom do obchodného domu a predložiť pokladničný blok alebo kartu IKEA Family, ktorá bola použitá pri nákupe.

Oddýchnite si počas sviatkov a zastavte sa na chvíľu. IKEA Bratislava bude zatvorená 24.-26. decembra a 1. januára 2019. Dňa 31. decembra 2019 bude obchodný dom IKEA Bratislava otvorený od 9:00 do 16:00. Ostatné dni vás zamestnanci IKEA Bratislava s radosťou privítajú od 9:00 do 21:00.

chyba