Jeden web, všetko o poistení: Prichádza nové a vylepšené Poistenie.sk

Internetové technológie sa neustále vyvíjajú a spolu s nimi aj nároky klientov. Práve to sa stalo impulzom na vynovenie užitočnej webovej stránky Poistenie.sk. A vďaka týmto zmenám bude aj pre laikov oveľa jednoduchšie zorientovať sa v problematike poistenia.

27.03.2018 08:00
poistenie-sk

Informačný portál Poistenie.sk prináša odbornej verejnosti aj laikom dôležité informácie o produktoch, novinkách, ale aj spôsoboch, akými je možné uzavrieť poistenie. Na tejto webovej stránke sa nachádzajú zákony týkajúce sa poistenia, poistné podmienky, ako aj kalkulačky slúžiace na výpočet poistného.

Poisťovníctvo patrí bez väčších debát medzi tie najkonkurenčnejšie prostredia a zároveň zorientovať sa v tejto problematike nie je pre laikov príliš jednoduché. Preto je priam žiadúce neustále vylepšovať služby. Systém, pomocou ktorého bolo možné cez web Poistenie.sk uzatvoriť nejaké poistenie, mal obmedzené možnosti a bol zastaraný. Vynovená webová stránka ponúkne používateľom viacero vylepšení.

poistenie

Všetko však postupne

Vylepšenie webu Poistenie.sk bude prebiehať v niekoľkých fázach. Na začiatku sa webová stránka spustí spoločne s aplikáciami na uzatvorenie povinného zmluvného poistenia a cestovného poistenia. Zvyšné produkty budú ešte istý čas fungovať v starom systéme, pridajú sa až neskôr. Nasledovať bude neustály vývoj nových produktov a pochopiteľne aj vylepšovanie už hotových riešení.

Jednoduchšia orientácia

Zorientovať sa vo svete poistných produktov nie je jednoduché, preto spoločnosť spravujúca web Poistenie.sk chápe, že je dôležité poskytovať čo najmenej zložité riešenia. Preto plánuje tvoriť nové aplikácie, s ktorými by sa klient pri uzatváraní poistenia nemusel toľko namáhať. Tie by v podstate mohli akoby premýšľať za neho. Vďaka tomu, že spracujú veľké množstvo dát, budú môcť poskytnúť poistenie na mieru.

chyba