Viete aké sú výhody oceľových hál?

Oceľové haly sú obľúbeným riešením ak potrebujete vytvoriť alebo zastrešiť váš priestor. Vyhľadávané sú v priemysle, v poľnohospodárstve aj v športe.

10.01.2018 08:00
ocelova-montovana-hala-od-frisomatu

Tí, čo už svoju halu majú sa o jej výhodách presvedčili sami, pre ostatných tu máme krátky zoznam výhod, ktoré montované oceľové haly poskytujú.

Odolnosť voči korózii

Konštrukcia Frisomat hál je vyrobená z pozinkovanej ocele, ktorá vám zaručí, že vaša hala bude odolná voči rôznym vrtochom počasia – slnku, mrazu, vetru. Nemusíte sa báť hrdze či vlhkosti. Haly je možné aj zatepliť – buď len niektorú časť alebo celú stavbu. Všetko podľa vašich potrieb.

Dlhá životnosť

„Životnosť korytnačky“ zaručujú kvalitné materiály a vďaka pozinkovanej konštrukcií máte postarané aj o nenáročnú údržbu. Konštrukciu haly netreba ničím natierať ani inak ošetrovať.

Skrutkové spoje

Na mieste výstavby sa nezvára, iba skrutkuje. Každá jedna súčiastka má svoje určené miesto, ktoré zapadá do inej, ďalšej časti skladačky. Funguje to na spôsob moderného lega.

Prefabrikovaná výroba a rýchla výstavba

Všetky súčiastky sú prefabrikované, čiže dopredu vyrobené a pripravené na prepravu. Na mieste výstavby sa jednotlivé diely spoja a hala sa vám rysuje rovno pred očami. Stavba je hotová za pár týždňov.

Viac účelov využitia

Haly od Frisomatu sú naozaj všestranné. V poľnohospodárstve sa často využívajú ako sklad úrody či obilia, ako garáž, ale aj ako stajne. Rovnako vhodné sú aj v priemysle ako výrobná hala alebo dielňa, v službách ako autoservis či showroom, ale svoje využitie si nájdu aj v oblasti športu.

+4

Flexibilita

Ako sme už vyššie písali, naše haly sú montované na mieste stavby, čiže, tak ako ich vieme zmontovať, ich vieme aj demontovať. Táto ich vlastnosť je veľkou výhodou najmä vtedy, ak svoju halu chcete prestavať, rozšíriť alebo premiestniť na iné miesto.

Rôzne farebné prevedenia panelov

Ak si už vyberiete účel, typ alebo tvar haly, môžete si zvoliť aj farbu panelov, ktoré si môžete prispôsobiť svojmu logu, firemným farbám alebo si ich vybrať na základe vašich preferencií.

Všetky tieto výhody, ktoré vám prinášajú oceľové haly, si môžete overiť aj v praxi. Stačí, ak nás budete kontaktovať.

chyba