5 tipov ako nosiť džínsy - staňte sa kráľovnou jesene

Jeseň je obdobie, kedy väčšina z nás nešťastne schováva letné topy, šaty, minisukne a šortky na dno skrine s tým, že je vytiahne až za rok. Lenže jeseň je na módne experimentovanie ešte lepšia ako leto. Niektoré dni sú teplejšie, iné chladnejšie, k tomu farebné lístie... A s čím experimentovať? Stavte na džínsy!

25.10.2017 08:00
girl-2618503 1920

Džínsy sú trend, ktorý nevymizne nikdy. Dôvod je jednoduchý – sú neskutočne pohodlné, vyrábajú sa v mnohých farebných kombináciách, tvaroch a štýloch. Vyrábajú sa tak, aby si ich mohol dovoliť akýkoľvek typ postavy a pristali mu. Džínsy nás zbavia veľkého zadku, hrubých stehien i krátkych nôh. A potom už je len jednoducho zladíte so sačkom, ľahkou bundou a budete vyzerať jednoducho skvele.

#1 Odhaľte členky

Nechajte z nohavíc vykukovať členky, je to decentné a pritom sexy! Skvelou voľbou sú trendy 7/8 džínsy, ktoré sú kratšie ako bežné nohavice, ale zároveň dlhšie než zastarané trištvrťáky. Doplňte ich lodičkami, ležérnou košeľou a sačkom a nikto vás neprehliadne. A ak džínsy tejto dĺžky nemáte, nohavice si vyhrňte, ako to dnes majú v obľube aj celebrity.

woman-2609573 1920

#2 Hrajte sa s pančuchami

Páči sa vám sieťované, vzorované alebo farebné pančuchy, ale máte strach ich nosiť, pretože sú veľmi výrazné? Tak si ich dajte pod džínsy! Napríklad pod 7/8, aby vykukovali len v oblasti členkov, alebo vyskúšajte napríklad džínsy roztrhané, z ktorých budú silonky len tak elegantne, ledabolo vykukovať. Zlaďte ich s jemnou, romantickou košeľou a lodičkami a premeňte sa vo femme fatale.

#3 Boyfriend džínsy

Džínsy, ktoré vyzerajú, ako keby ste si ich požičala od svojho priateľa, tzv. boyfriend jeans majú hneď niekoľko výhod. Pretože majú pánsky, širší strih, väčšinou sú úžasne pohodlné. Môžu mať tiež rôzne rozparky, ošúchanú látku, prestrihy… Pripojte k nim niečo výrazne ženského, podpätky, výrazné šperky, vypasované sačko a budete vyzerať skvele. Boyfriendky si zamilujete!

#4 Jesenné džínsy

Kto hovorí, že džínsy musia byť len klasicky modré? Práve na jeseň, keď príroda hrá všetkými farbami, je na čase, aby ste sa do farieb obliekli aj vy! Vyskúšajte džínsy červené, jasne zelené a ak si trúfate, tak pokojne žlté. Skvele k nim sadnú baleríny a ľahký jesenný kabátik v elegantnej čiernej farbe.

kalhoty-sheego

#5 V štýle osemdesiatok

Niekto ich miluje a niekto nenávidí. Čo si budeme hovoriť, džínsy do pasu rozhodne nie sú pre každého. Vyvarujte sa ich, ak máte silnejšie pozadie alebo ovisnuté bruško. Ak ste však menšej postavy, chcete opticky pretiahnuť nohy, alebo ste vyššia a chcete sa pochváliť štíhlou postavou či zvýrazniť malý zadoček, sú pre vás ako stvorené. A čo viac? Nikam vám nepotiahne, takže budete mať chrbát pekne v teple.

chyba