Váš úspech – náš biznis

V dnešnej dobe môžeme na Slovensku nájsť mnoho reklamných spoločností, ktoré ponúkajú firmám rôzne reklamy, reklamné predmety, potlače. My sme rodinná reklamka.

19.10.2022 00:00
Hauerland, pr, nepouzivat Foto:

Pre to, aby sme mohli vyniknúť medzi radom iných firiem sa neustále rozrastáme. Naše portfólio v dnešnej dobe už nie sú len tlačoviny ako napr. vizitky, propagačné letáky či perá.

Našou úlohou je poskytnúť klientom čo najväčší výber spomedzi radou iných firiem. Sme tím ľudí, ktorí majú radi svoju prácu. Máme radi komunikáciu a dialóg. A preto vieme vždy nájsť kompromis medzi tým čo klient požaduje a tým čo mu môžeme ponúknuť. Neustále hľadáme a nachádzame nové kvalitné produkty, ktoré by klient mohol potlačiť a posunúť ďalej. Predsa len reklama firmy sa dotýka priamo v nachádzaní nových spojení a pozitívnych väzieb.

Správny výber reklamných produktov Vám môže otvoriť dvere nielen k novým klientom, ale aj v utužovaní väzieb medzi vašimi kolegami. Darček je fenomén, ktorý poteší každého bez ohľadu na postavenie, či vek. Darovaním prejavujete dôveru, vážnosť i osobitný štýl.

Foto: Hauerland
Hauerland, pr, nepouzivat

Chcete oceniť výnimočných klientov výnimočným darčekom?

Každoročne pripravujeme katalóg luxusných a sezónnych reklamných predmetov. Vo VIP katalógu sa nachádzajú nielen novinky či hity tejto sezóny, ale aj darčeky, ktoré sú v širokom zábere vyberané spomedzi iných firiem. Všetky produkty potláčame podľa Vašej predstavy a dostupných možností.

Dobre vytvorený grafický dizajn je základ pre jediný cieľ – predávať Vaše produkty.

Foto: Hauerland
Hauerland, pr, nepouzivat

Začiatok sezóny by nemohol začať bez dobrej organizácie a usporiadania. Pre tieto účely Vám ponúkame široký výber kalendárov a diárov. Vyrobíme vám na mieru nástenný, stolový kalendár alebo diár podľa Vašich predstáv.

Vyrábame na mieru aj reklamné tlačoviny od vizitiek, hlavičkových papierov, pozvánok, oznámení až po zložité časopisy, katalógy, obaly či krabičky na ktoré sa používa naša digitálna a ofsetová tlač.

My sme ekologická spoločnosť. Ponúkame široký výber ekologických produktov, ktoré si môžete vybrať z nášho ekologického katalógu. Ponúkame potlač lokálnych výrobkov a sami uznávame ekologické prostredie a šetrenie našej planéty. Všetky naše katalógy máme pripravené v online sektore a odporúčame klientom využívať tento priestor.

Foto: Hauerland
Hauerland, pr, nepouzivat

V našej práci je hlavným cieľom nie len vytvoriť dobre vyzerajúci predmet ale ponúknuť aj vhodný návrh, následne správnu výrobu a inštaláciu. Napríklad banerov podľa Vašich požiadaviek, informačné a navigačné tabule rôznych tvarov a veľkostí, označenie predajne, firemnej budovy, skrášlenie interiéru alebo kancelárie, návrh vhodného dizajnu firemného auta.

V neposlednom rade ponúkame naším klientom kvalitné a rýchle dodanie produktov v dohodnutom čase.
Foto: Hauerland
Hauerland, pr, nepouzivat
Sme pripravení konzultovať s Vami Vaše potreby, pocity a cieľovú skupinu. Radi vám navrhneme optimálne riešenie s dôrazom na úspech akcie.

Využite naše 30-ročné profesionálne skúsenosti.

Náš široký sortiment s možnosťou nastaviť si náhľad potlače na vybraných produktoch si môžete pozrieť na našej webstránke https://www.hauerland.sk

chyba