Buď lídrom, maj DNA lídra

15.06.2023 00:00

Pozícia lídra je častokrát jednostranne spájaná s podnikaním. To je omyl. Silného lídra nájdete aj v radoch učiteľov, športovcov, umelcov alebo rodičov. Líder je osoba, ktorá nerozkazuje, ale koučuje, rozdáva energiu a veľa sa pýta. Nehovorí choď, ale poďme. Nevytvára strach. Práve naopak, srší optimizmom. Či k už svojim zamestnancom, žiakom, kolegom, súperom alebo aj vlastným deťom. Bez ohľadu na to, aké je vaše povolanie, objavte v sebe DNA lídra. Rozvíjajte ho a pomôžte svojím správaním celej spoločnosti. Začnite hneď. Na networkingovom podujatí DNA lídra v Žiline. Vidíme sa tam?

Je DNA lídra aj pre vás?

Odpoveď je áno, ak chcete na sebe neustále pracovať. Ak sa radi inšpirujete príbehmi úspešnými ľudí, ktorí opakovane tvrdia, že najlepšie sa odráža z úplného dna. DNA lídra je podujatie určené pre všetkých manažérov, zamestnancov a ľudí, ktorí majú záujem o kvalitný networking, chcú dostať odpovede na zvedavé otázky od skúsených lídrov alebo rozbiehajú vlastné podnikanie.

DNA Lidra, pr

Podujatie je také zaujímavé, ako zaujímaví sú jeho hostia

Podujatie je rozdelené do 4 blokov, a to biznis, fashion, kultúra a šport. Ako prvý sa predstaví Milan Dubec, slovenský a svetový podnikateľ, investor a filantrop. Zakladateľ portálov azet.sk a pokec.sk podniká v oblasti realít a prostredníctvom svojej nadácie podporuje komunitné a zelené projekty.

V bloku s názvom Šaty robia biznis opíše Dajana Varga Rodriguez svoju cestu od lokálnej hand-made značky až k úspešnému európskemu biznisu. Dávid Paučin zase prezradí ako sa pri predaji oblekov odlišuje od konkurencie a ako sa mu darí uspieť v silno penetrovanej módnej oblasti. Kultúrni jednorožci – Michal Kaščák, organizátor festivalu Pohoda a Mária Jagnešáková, riaditeľka Oravského múzea budú diskutovať o (ne)kultúrnosti Slovákov. Posledný blok bude patriť športovcom Lenke Vacvalovej a Mariánovi Bezákovi. Lenka i Marián porozprávajú o tom, ako vydržať psychicky i fyzicky aj vtedy, keď ste ďalekom za hranicami svojich síl. V športe či podnikaní.

Zábava s biznisom a vzdelávaním idú dokopy

Podujatie DNA lídra povedie vtipný a pohotový moderátor Slávo Jurko. V predchádzajúcich ročníkoch vyspovedal hostí trefnými otázkami. Aj v tohtoročnom DNA lídra bude mať otázky na telo. Hudobným hosťom podujatia je speváčka Barbora Švidraňová. Navodí uvoľnenú atmosféru a s pohárom vína rozprúdi medzi hosťami (nielen) pracovný networking. Záver večera bude patriť trojici hercov žilinského zoskupenia 3T (Tri tvorivé tvory), ktorí zahrajú improvizované divadlo.

DNA Lidra, pr

Od lídra pre lídrov

Už 5. ročník nevšedného spojenie biznisu a kultúry DNA lídra 2023 prináša Poradca podnikateľa. Líder na trhu vzdelávania, sprostredkúvania ekonomických, daňových a právnych informácií. Odborníci z Poradca podnikateľa vysvetľujú jednoducho, zrozumiteľne a ľudskou rečou zložitú legislatívu ekonómom, účtovníkom i právnikom. Sú pravidelnými organizátormi networkingových konferencií a zaujímavých podujatí. Všetky informácie o DNA lídra 2023 nájdete na www.dnalidra.sk. Vidíme sa?

chyba