Rodinné nákupné centrum Bory Mall sa otvorí už 13. novembra

Slávnostné otvorenie Bory Mall bude sprevádzať veľkolepý program. Pripravené sú podujatia plné zábavy a uvádzacie akcie.

27.10.2014 08:00
Bory ext 01 l inzercia

Nákupy a zábava v príjemnej atmosfére
Všetci Bratislavčania, ale aj ľudia z blízkeho okolia či Záhoria, sa môžu tešiť na štvrtok 13. novembra. Nové nákupné centrum Bory Mall na pomedzí Devínskej Novej Vsi a Lamača, im ponúkne množstvo zábavy a nákupov pre celú rodinu. Už počas otváracieho 4 dňového podujatia, od štvrtka 13.11. do nedele 16.11., si budú môcť všetci návštevníci vychutnať veľkolepú hudobnú show, ale aj vystúpenia miestnych folklórnych, speváckych, tanečných a záujmových skupín z okolia. Okrem toho sú pripravené rôzne súťaže o pekné ceny či programy pre deti. Bory Mall navyše ponúkne dostatok miesta na hranie, napríklad v BUPPI – Detskom svete, ale aj na vzdelávanie vašich ratolestí. Vrámci mesta povolaní Mojemesto si budú môcť deti vyskúšať skutočné zamestnania.

bory inzercia

Novinky aj obľúbené značky
Nákupné centrum priniesie viacero nových značiek. Tešiť sa môžu nákupné maniačky, ale aj ich deti a partneri. Pre dámy sú pripravené predajne Sinsay či Yamamay, spoločný nákup oblečenia si budete môcť vychutnať už aj v predajni Mango, ktorá do Bratislavy po prvýkrát prinesie kolekciu aj pre pánov a deti. Detskú módu navyše doplní fashion koncept Brums. Úplnou novinkou je aj Kids Sport Academy, kde si deti budú môcť zábavnou formou pod vedením trénerov zacvičiť, či predajňa Lego.

Bory interier 3 l inzercia

Cez týždeň aj cez víkend
Návšteva pošty, fitness centra Golem Club, bežný nákup v Bille či návšteva lekára v poliklinike ProCare. To všetko sa dá vyriešiť jednoducho priamo na mieste. Bory Mall sa tak stane miestom pre každodennú návštevu, ako aj stretnutia či trávenie voľného času. Vďaka čistému a vzdušnému dizajnu i priestranným pasážam, sa v ňom návštevníci budú cítiť naozaj príjemne. Tento pocit znásobí i prechádzka na čerstvom vzduchu, v záhrade s názvom Tornádo, priamo v srdci centra. Veľkou výhodou je poloha pri diaľnici D2 a bezplatné parkovanie na viac ako 2400 parkovacích miestach priamo pri nákupnom centre. Na jar 2015 pribudne vonkajší Detský zábavný park aj moderný multiplex CINEMAX s 12 kinosálami a jedinečnou technológiou IMAX, ktorý obohatí centrum o večerný program.

Bory interier 1 l inzercia
chyba