Čaro európskeho futbalu sa blíži: Slovan ponúka zvýhodnený balíček vstupeniek na skupinu

Po štvrtýkrát za päť rokov od otvorenia štadióna sa na Tehelnom poli bude hrať skupinová fáza európskeho pohára. ŠK Slovan sa v A-skupine Európskej konferenčnej ligy stretne s LOSC Lille, NK Olimpija Ľubľana a KÍ Klaksvík. Fanúšikovia si môžu zakúpiť zvýhodnený balíček vstupeniek na všetky tri domáce zápasy.

12.09.2023 00:00
SK Slovan, pr, nepouzivat Foto:

Klub pripravil zvýhodnený balíček so snahou vyjsť v ústrety fanúšikom, ktorí majú záujem nielen o očakávaný zápas s Lille (9. novembra), ale aj o zostávajúce dve domáce stretnutia s Klaksvíkom (21. septembra) a Olimpijou Ľubľana (14. decembra).

Balíček je oproti kúpe samostatných vstupeniek o 20 % cenovo výhodnejší. V praxi to znamená, že fanúšik za balíkovú vstupenku na B-tribúnu i na A-tribúnu mimo miest pri striedačkách zaplatí 60 eur. Permanentkári dokonca ešte o niečo menej, pretože tí ešte získavajú dodatočnú 15-percentnú zľavu za vernosť. Balíková vstupenka šetrí nielen čas, pretože fanúšik si nemusí kupovať jednotlivé zápasy zvlášť, ale aj peniaze.

Na Tehelnom poli sa môžete opäť tešiť na čarovnú atmosféru európskeho futbalu. Na štyri zápasy v predkolách prišlo celkom 73 907 divákov, čo predstavuje priemer 18 477 na jedno stretnutie. V publiku ste opäť mohli stretnúť všetky vekové generácie fanúšikov, množstvo rodín, žien i detí. Teraz sa k tomu pridá špeciálna atmosféra zápasu skupinovej fázy i jedinečná zvučka Európskej konferenčnej ligy, ktorá zaznie pred zápasmi.

Každý jeden z troch domácich zápasov ŠK Slovan prináša svoj vlastný a jedinečný príbeh. Najväčším lákadlom je bezpochyby súboj s LOSC Lille, víťazom Ligue 1 zo sezóny 2020/21. V drese Lille hrá jeden z najproduktív­nejších kanonierov v rámci špičkových európskych súťaží. Je ním Jonathan David, autor 24 gólov z uplynulého ročníka Ligue 1. V súvislosti s Davidom sa prakticky každé prestupové obdobie skloňuje záujem zo strany najužšej európskej špičky. S Lille do Bratislavy príde aj obranca Samuel Umtiti, ktorého si pamätáme z dresu FC Barcelona. Očakávaný domáci duel s Lille je na programe 9. novembra o 21:00.

Belasí však odštartujú skupinu už budúci štvrtok 21. septembra o 21:00, keď na domácom štadióne vyzvú KÍ Klaksvík. Tím z Faerských ostrovov v predkolách šokoval Ferencváros i švédsky Häcken, a dosiahol na historickú účasť v skupinovej fáze. Celá športová verejnosť si pamätá na neuskutočnený a neskôr skontumovaný zápas Slovana na Faerských ostrovoch z leta 2020. Aj preto je tento duel špecifický, pretože prináša belasým šancu na športové meranie síl s týmto súperom. A rovnako platí, že prípadný úspešný štart do skupiny bude mimoriadne dôležitý.

Foto: ŠK Slovan Bratislava
ŠK Slovan Bratislava, pr, nepouzivat

Zaujímavý bude aj posledný zápas v skupine, v ktorom by sa pokojne mohlo rozhodovať o postupe. V poslednom hracom dni, 14. decembra o 21:00, vyzvú belasí slovinský tím NK Olimpija Ľubľana. Práve na linke Olimpija – Slovan sa ešte začiatkom roka 2018 zrodil transfer Kenana Bajriča, súčasnej defenzívnej opory belasých. A práve z Olimpije sa do veľkého futbalu dostal Andraž Šporar, na ktorého si priaznivci belasých dobre spomínajú. Slovinci v predkolách zaujali predovšetkým vyradením silného Ludogorca Razgrad a svoje ambície budú mať určite aj v skupinovej fáze.

Zvýhodnená balíková vstupenka je v predaji online na ticketmedia.sk/per­formance/1451/SK-SLOVAN-BALIKOVA-VSTUPENKA-EUROPSKA-KONFERENCNA-LIGA-UEFA-2023–2024

Foto: ŠK Slovan Bratislava
ŠK Slovan Bratislava, pr, nepouzivat
chyba