OKTAGON oznámil obrovský krok, ktorým sa zapíše do histórie svetového MMA!

Všetko to začalo v roku 2016 československou reality šou OKTAGON Výzva. Postupom rokov ovládli domácu scénu, neskôr prišla na rad expanzia do Nemecka alebo do Veľkej Británie. Čo to bude tentokrát? Zatiaľ, čo sa mnohí tešia na júnový turnaj pod holým nebom na pražskom Edene a odvetu Végh verzus Vémola, zahraniční priaznivci dostanú niečo, čím sa organizácia navždy zapíše do histórie.

26.03.2024 00:00
IMG 0535-1200x800, pr, nepouzivat Foto:

Po dnešku je nad slnko jasnejšie, že slová šéfov OKTAGON MMA Pavla Nerudu a Ondřeja Novotného o ovládnutí európskeho trhu neboli prázdnym výstrelom do vetra. Najväčšia československá organizácia zmiešaných bojových umení si pre svojich fanúšikov pripravila skutočne obrovskú novinku, ktorá sa uskutoční už tento rok na jeseň.

Exkluzívnu novinku počas sobotného podujatia v Stuttgarte oznámil Ondřej Novotný. OKTAGON po pražskom Edene uvidíme aj na inom futbalovom štadióne, a to v nemeckom Frankfurte. Motto galavečera, ktorý sa s určitosťou zapíše do histórie svetového MMA znie jasne: „Bigger than ever“.

OKTAGON 62 je naplánovaný na 12. októbra, pričom lístky si v priebehu nasledujúcich týždňov po oficiálnom spustení fanúšikovia nájdu na stránke oktagontickets.de. Zaujímavosťou je, že domovský stánok futbalového Eintrachtu Frankfurt má kapacitu 58-tisíc sedadiel.

V histórii MMA drží rekord za najvyššiu návštevnosť podujatie organizované PRIDE Final Conflict 2003. Galavečer s hlavným súbojom medzi Wanderleiom Silvom vs. Quintonom Jacksonom vtedy videlo skoro 68-tisíc divákov. Na turnaji OKTAGON 62 môžeme pravdepodobne očakávať elitných nemeckých bojovníkov ako Christian Eckerlin, Christian Jungwirth či Stephan Puetz.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa OKTAGON MMA (@oktagonmma)

chyba