OKTAGON TIME: Kozmov návrat, turnaj pod holým nebom v Bratislave či milión pre fanúšikov!

Ostrava a tlačová konferencia TIME – to je spojenie, ktoré sa už za posledné roky dostalo pevne do povedomia všetkých fanúšikov OKTAGON MMA. Ako to už býva zvykom, pred podujatím v najtvrdšom meste Českej republiky boli fanúšikovia svedkami predstavenia horúcich noviniek zo strany samotnej organizácie i protagonistov nadchádzajúcich podujatí.

06.03.2024 00:00
thumbnail OKT54TIME low Kiki 035, pr, nepouzivat Foto:

Oznamovania atraktívnych aktualít sa tradične chopili hlavní muži rýchlo napredujúcej európskej organizácie – Ondřej Novotný a Pavol Neruda. Hneď na začiatku tlačovej konferencie oznámili podpis trojročnej zmluvy s celosvetovou platformou DAZN. Obľúbený vysielateľ má pod svojim patronátom napríklad najväčšie boxerské podujatia. Dosýta si užiť vystúpenia svojich obľúbencov môžu taktiež priaznivci z Česka a Slovenska, kde sa o streamovanie stará televízia Telly.

Už krátko po odhalení druhej edície unikátnej pyramídy Tipsport Gamechanger predstavilo vedenie projektu plán rozdať milión euro nielen medzi bojovníkov, ale taktiež verných podporovateľov OKTAGON MMA. „Pôjde o veľkú tipovaciu súťaž. V každom kole sa budú tipovať víťazi zápasov a na fanúšikov čaká veľa hodnotných cien. Napríklad už teraz je v prvom kole turnaja maximálna výhra päť tisíc eur,“ prezradil hovorca stávkovej spoločnosti.

Výhercovia následne získajú Nety, ktoré budú môcť po zaregistrovaní na stránku Tipsportu vlastnou šikovnosťou premeniť na skutočné peniaze. Najväčším lákadlom však bude bezpochyby posledný galavečer v roku. Tam sa rozhodne nielen o kráľovi druhej série miliónovej pyramídy, ale jeden z hlavných partnerov organizácie vylosuje jedného šťastlivca, ktorý získa šek v hodnote 100-tisíc euro.

Návrat Kozmu a turnaj pod holým nebom v Bratislave

Atmosféra v Hoteli Clarion nemohla byť lepšia, keď sa na veľkom plátne ukázala grafika k súboju David Kozma (32–13) verzus Ion Surdu (14–6). Atraktívny stret elitných bojovníkov bude súčasťou veľkolepého podujatia OKTAGON MMA v pražskom Edene. Dlhoročný šampión welterovej váhy sa začiatkom júna ukáže v klietke po prvý raz od prehry s Bojanom Veličkovičom (25–12–2), neskorším víťazom prvého vydania turnaja Tipsport Gamechanger.

Zaujímavým ťahom je odhalenie podujatia s poradovým číslom 59, ktoré v kalendári pomyselne nahradí pražskú Štvanicu. Žlto-čierna vlajka bude vôbec premiérovo viať nad bratislavskou Peugeot arénou. „Bude to mať zvláštny nádych, pôjde o Summer party, aby sme si to poriadne užili aj počas leta. Tlačenka mien, ktoré sa tam chystajú, je sama o sebe fantastická,“ uviedol krstný otec organizácie Pavol Neruda.

chyba