Jubilejné derby s viacerými fanúšikovskými lákadlami

Už v sobotu o 17:00 na Tehelnom poli odštartuje jubilejné 170. najslávnejšie slovenské derby. ŠK Slovan Bratislava vyzve FC Spartak Trnava v súboji dvoch tradičných rivalov. Vrcholom dňa bude samozrejme 90-minútový súboj na trávniku, popri ňom sa však môžete tešiť na ďalšie fanúšikovské lákadlá.

01.03.2024 00:00
thumbnail 444972, pr, nepouzivat

Už dnes je jasné, že derby bude sprevádzané skvelou kulisou, ktorá opäť prekročí päťcifernú hranicu. „Veríme, že príde čo najviac ľudí. Budeme hrať aj pre našich fanúšikov, ktorí dokážu vytvoriť výbornú kulisu. Chceme ich v derby potešiť víťazstvom,“ povedal útočník belasých David Strelec.

Ak si chcete pozrieť derby naživo, môžete si vstupenku kúpiť hneď teraz a pohodlne online na https://ticketmedia.sk/…ARTAK-TRNAVA

„Tešíme sa, že nádych európskej atmosféry tentoraz zažijeme aj v Niké lige. Už dnes je totiž jasné, že návšteva na derby prekročí hranicu 10-tisíc fanúšikov. Veríme, že naši priaznivci ešte využijú možnosť zakúpiť si vstupenky a dosiahneme nielen čo najvyššiu návštevu, ale hlavne aj skvelú atmosféru. V treťom zápase za šesť dní vás budú naši hráči potrebovať ešte o to viac,“ povedal marketingový riaditeľ klubu Tomáš Straka.

Derby je súbojom prvého s tretím, obaja majú o čo hrať. Belasí túžia v bitke o titul po ďalšom triumfe, Spartak bojuje o čo najlepšie umiestnenie pred začiatkom nadstavby. Navyše, derby je okrem bodov aj o rivalite, emócii a prestíži.

thumbnail 447358, pr, nepouzivat

Pre každého slovanistu a slovanistku na štadióne bude pripravená polčasová súťaž Belasé koleso šťastia. Traja fanúšikovia, ktorí sa budú nachádzať na štadióne, budú počas prvého polčasu vyžrebovaní, aby si cez prestávku prišli na hraciu plocha zatočiť kolesom šťastia. Vyhrať môžu jednu zo 14 cien, hlavnou cenou je letecký zájazd do Turecka k moru pre 2 osoby na 8–10 dní od CK DAKA. Ešte pred zápasom, hneď po rozcvičke, si prídu na svoje aj nadšenci bojových umení. Môžu sa totiž tešiť na staredowny dvoch najväčších súbojov RFA, ktoré sa uskutočnia 9. marca v Športovej hale Pasienky.

Na prvý staredown nastúpi dvojica bojovníkov David Šajben proti Martinovi Lörincovi. Davida Šajbena dobre poznajú priaznivci Slovana najmä zo Sektora C, pretože David je aktívnym fanúšikom Slovana a všetci mu budeme v jeho súboji držať palce.

Na druhý staredown nastúpi dvojica bojovníkov Martin Horínek proti Arbimu Medzhidovovi, ktorí zvedú súboj o titul RFA. Martin Horínek je z Bratislavy a má pozitívny vzťah k nášmu klubu. Martinovi budeme takisto držať palce v jeho súboji.

A ak máte radi čoraz populárnejší americký futbal, tiež si vďaka vstupenke zo Slovana prídete na svoje. Fanúšik so zakúpenou vstupenkou alebo permanentkou na zápasy ŠK Slovan Bratislava, má vstup na domáce duely St. Nicolaus MONARCHS zdarma. Na bratislavský tím čaká 31. marca o 15:00 na ihrisku Mladá garda súboj s Nitra Knights, taktiež najväčším rivalom.

chyba