Federálne derby: Triumf Slovenska, či Česka?

Federálne derby má pre Slovákov a Čechov vždy veľmi silný náboj a z toho plynú aj vybičované emócie. Iné to určite nebude ani na aktuálnych MS v Lotyšsku, kde si to títo rivali rozdajú znova už v utorok popoludní (15:15) v rámci posledného zápasu skupiny A. Ako bude teda tento pikantný duel vyzerať? Natipujte si, sledujte všetky súboje MS naživo v priamych prenosoch na TV Tipsport!

01.06.2021 00:00
Tipsport3, PR článok, reklama, nepoužívať

Turnaj v Lotyšsku zároveň preložte súťažami o 20 miliónov Netov. Priebeh šampionátu rozoberte s ostatnými tipérmi v tematickom fóre a o tom, ako dopadne partia Slovenska s Českom, rozhodnite v ankete. Pridajte sa k najväčšej tipérskej komunite ešte dnes, dostanete 20 EUR zadarmo na prvé stávky a vstupný bonus až 4 000 EUR!

Ako to vidia tipéri?

Tykvic13 je presvedčený a verí, že po základnej hracej dobe víťaza tejto ostrej konfrontácie poznať nebudeme (kurz 3,70): „Očakávam opatrný hokej s mnohými vylúčeniami na oboch na stranách. Toto zápolenie musí skončiť remízou, cez to nejde vlak.“

Slovenský tipér dragi412 vo víťazstvo hokejistov spod Tatier neverí a dáva naopak dvojku s kurzom 1,85: „Slováci predvádzajú kolísavé výkony. Čechov navyše nedokázali poraziť od roku 2017, prehrali s nimi šesť zápasov v rade. Myslím, že vzájomnú bilanciu si zverenci kouča Pešána v tomto stretnutí ešte viac vylepšia.“

Na koho strane vo federálnom derby budete vy?

Rozhodnite na tiketoch!
odkaz
Tipsport4, PR článok, reklama, nepoužívať

Tipnite si na zápas Slovensko vs. Česko, prípadne si na tiket v Tipsporte vyberte iný súboj MS 2021 v Lotyšsku. Zaregistrujte sa a po novom dostanete až 20 EUR zadarmo na prvé stávky a vstupný bonus až do výšky 4 000 EUR!

chyba