Zimná rozprávka 2024 štartuje o chvíľu

Už viete, kam pôjdete na wellness&ski pobyt? Poďte do HOTELA PARTIZÁN**** - Tále. Na zážitky z dovolenky v duchu „les v hoteli“ nikdy nezabudnete.

16.10.2023 00:00
thumbnail IMG 3117, pr, nepouzivat Foto:

HOTEL V LESE, LES V HOTELI

Dizajnové zmodernizované izby a exkluzívne apartmány sú vyšperkované do detailov. Každá dekorácia a doplnok podčiarkujú ideu „les v hoteli.“ Príjemné teplé tóny, drevo, výhľady na nízkotatranskú prírodu, krása v detailoch .. v HOTELI PARTIZÁN**** sa budete cítiť pohodlne ako doma.

CHRÁM RELAXU PRE POKOJ V DUŠI

Po dni na svahu perfektne padne oddych v priestoroch NATURE WELLNESS CENTER. Na viac ako 2200 m2 budete relaxovať vo vírivkách s výhľadmi priamo do zasneženej prírody, na hojdacích ležadlách pri zvuku praskajúceho krbu, pri žblnkaní horských potôčikov. Opantá vás príjemná aróma a teplo stoviek sviečok. Telo vyhrejete a detoxikujete v jednej zo 7 sáun. Objavíte pokoj a vnútornú pohodu. Pre umocnenie zážitku vyberte niektorú zo SPA & BALNEO procedúr. V oboch zimných pobytových balíkoch je zahrnutá zľava na procedúry, pri pobyte od 7 nocí máte 1× wellness ošetrenie na osobu v cene. Relax zavŕšite šálkou bylinkového čaju.

Foto: Ivan Bruchala
thumbnail Hotel Partizan-55, pr, nepouzivat

U NÁS SA Z KLIENTOV STANÚ PRIATELIA

HOTEL PARTIZÁN**** vyhľadávajú organizátori firemných podujatí. Je považovaný za jeden z TOP kongresových rezortov s dlhoročnou tradíciou. Vlastné SKI STREDISKO v blízkom Mýte pod Ďumbierom je skvelou možnosťou pre zimné ski teambuildingy. Dopravu do strediska zabezpečuje hotelový skibus, k dispozícii je vyhrievaná lyžiareň.

Foto: Ivan Bruchala
thumbnail IMG 5192, pr, nepouzivat

Usporiadajte školenie, kongres alebo event v jednom z 11 variabilných konferenčných priestorov. Okrem štýlového spracovania, najmodernejšej audiovizuálnej techniky a skvelej gastronómie budú Vaši klienti nadšení ponukou voľnočasových aktivít. Zahoďte strohý business look a uzavrite obchod alebo utužte tím v príjemnej atmosfére.

AKTÍVNY ODDYCH

Hotelové Mýto ski & bike centrum je tu pre všetky kategórie lyžiarov. Okrem denného lyžovania si môžete užiť aj nočné lyžovanie, na vrchol kopca sa vyveziete pohodlne 4-sedačkovou lanovkou. V údolnej stanici nájdete reštauráciu a Apres ski bar, lístky sú v predaji on-line.

Foto: Ivan Bruchala
IMG 4461, pr, nepouzivat

V hoteli si formu udržíte v krásnom fitness. Rodinnú zábavu zažijete pri hre squash, bowlingu, biliardu, šípok alebo stolného futbalu… Deťom sa počas prázdnin a sviatkov venujú animátori v detskej herni Partizána Ferda alebo v exteriéri. Priamo pod hotelom je možnosť sánkovania.

GASTRONOMICKÉ NEBO

Po športovo-zábavných aktivitách vyberte lahodné špeciality v jednej z našich reštaurácií. 100% kvalita jedál, príjemná obsluha a nezameniteľná atmosféra sú zárukou gastronomického zážitku. Niektoré jedlá v á la carte lístku sú pripravované z vlastných produktov z Ajax farmy a dochucované našimi bylinkami. Súčasťou hotela sú tiež včelstvá, ktoré každoročne vyprodukujú chutný Tálsky med.

Foto: Ivan Bruchala
IMG 3385sl, pr, nepouzivat

Prihláste sa na odoberanie newslettrov na www.partizan.sk alebo sledujte facebook, aby Vám nič neuniklo. Tešíme sa na stretnutie v HOTELI PARTIZÁN****

chyba