Túžite po exotickom raji na zemi? Toto zažijete na Maldivách

Plánujete medové týždne? Chcete si užiť pokoj a nedotknutú prírodnú krásu, luxusný zájazd či all inclusive pobyt? Vychutnajte si raj na zemi s dovolenkou na Maldivách priamym letom z Viedne.

29.04.2024 00:00
Obrazok2, pr ,nepouzivat Foto:
Zamilujte sa do bieleho piesku, tyrkysového oceána i nedotknutej prírodnej krásy.

Čo vám napadne ako prvé, keď sa povie dovolenka na Maldivách? Možno si ju spojíte s luxusnými hotelmi, jedinečnou exotikou, cukrovo bielym pieskom a krištáľovo čistou vodou v odtieňoch tyrkysovej, famóznym podmorským životom, romantickými západmi slnka, maldivskou kultúrou a kuchyňou. Viete, čo? Nemusíte zostať iba pri predstavách.

K Maldivám patrí nedotknutá príroda. Foto: pexels.com
Obrazok3, pr ,nepouzivat K Maldivám patrí nedotknutá príroda.

Nájdite svoj zen, zažite nefalšovanú romantiku i adrenalín

Biely piesok a tyrkysové odtiene oceánu, ktoré sú preslávené svojou čírosťou, vytvárajú dokonalé podmienky pre relax na pláži, romantické prechádzky vo dvojici i svadobné ceremoniály. Je na vás, či uprednostníte romantickú plavbu loďou na opustené ostrovy, večere pri západe slnka alebo pod nebom plným žiarivých hviezd.

Nájdete tu romantiku, ktorá nemá konkurenciu. Foto: pexels.com
Obrazok4, pr ,nepouzivat Nájdete tu romantiku, ktorá nemá konkurenciu.

Väčšina ostrovov s hotelovými rezortmi ponúka možnosť schladiť sa a obdivovať podmorský svet. Nechajte sa unášať krásou tropických rýb, korytnačiek, mant i žralokov, napríklad v zálive Hanifaru. Preskúmajte vrak Maldives Victory, nákladnej lode pri pobreží ostrova Hulhule, ktorá sa potopila v roku 1981. Toto miesto je magnetom pre potápačov aj kvôli krásnym koralom. Alebo si užite šnorchlovanie, kajakovanie či vodné športy.

Krásy podmorského sveta sa navždy zapíšu do... Foto: pexels.com
Obrazok5, pr ,nepouzivat Krásy podmorského sveta sa navždy zapíšu do vašej mysle i srdca.

Kultúra na Maldivách? Autentické kultúrne zážitky, ako napríklad očarujúce tóny boduberu, bubnovania, spevu a tanca, vás zaručene rozhýbu. Tradičné výrobky od remeselníkov z Thulhaadhoo na atole Baa, ako lakované misy a vázy maľované červenou, čiernou a žltou živicou, aj s vysvetlením či ukážkou procesu výroby, sa stanú pýchou vašej obývačky.

Oddychujte v špičkových hoteloch i vilkách nad vodou

Chcete prežiť exotickú dovolenku naozaj jedinečne? Nechajte sa unášať dychberúcou krásou Maldív v romantických bungalových a plážových vilách nad vodou, ktoré vám poskytnú panoramatické výhľady na oceán. Predstavujú nemenej luxusnú alternatívu all inclusive hotelov a špičkových hotelových rezortov.

Oddychujte nerušene v obkolesení vôd Indického... Foto: pexels.com
Obrazok6, pr ,nepouzivat Oddychujte nerušene v obkolesení vôd Indického oceánu.

Pocity relaxácie podporíte využitím wellness služieb a spa procedúr i gastronomickými zážitkami. Ochutnajte maldivský chlieb roshi, polievku z tuniaka s názvom garudiya alebo rybie karí mas riha. Zapite ich šťavou z kokosového orecha alebo čiernym čajom.

Objavovať Maldivy môžete aj vy priamym letom z Viedne za 9 hodín

Tropický raj v srdci Indického oceánu, jednu z top destinácií najnáročnejších cestovateľov z celého sveta, ktorý pozostáva z viac ako tisíc ostrovov, môžete navštíviť aj vy. S CK Kartago Tours je to jednoduchšie ako nikdy predtým. S nami sa do tejto exotickej destinácie dostanete komfortne, priamym letom z Viedne za 9 hodín, s plnou podporou našej cestovky už od objednania zájazdu.

Užívajte si luxusné rezorty so špičkovými... Foto: CK Kartago Tours/Ozen Life Maadhoo
Obrazok7, pr ,nepouzivat Užívajte si luxusné rezorty so špičkovými službami.

Ak chcete cestovať za výhodné ceny a vychutnať si dokonalú exotiku, ktorú ste ešte nikdy nezažili, vyberte si z pestrej ponuky dovoleniek.

chyba