Všetko o prípravách na cestu do zahraničia už tento piatok

Uvoľňovanie protipandemických opatrení umožňuje Slovákom tráviť leto v zahraničí. Tento rok sa však na dovolenku alebo služobnú cestu musia pripraviť viac ako tomu bolo po minulé roky.

01.07.2021 00:00
TA3, PR článok, reklama, nepoužívať

Slovensko začalo vydávať na dovolenku tzv. zelený Covid pass Európskej únie. Ten má uľahčiť cestovanie v letnej sezóne. Dostanú ho však len tie osoby, ktoré boli zaočkované. Čo čaká tých, ktorí nie sú zaočkovaní? Ako sa mení cestovateľský semafor a na čo všetko sa pripraviť pred odletom alebo odchodom na dovolenku do zahraničia? Čo vás čaká, keď sa vrátite z krajiny, ktorá je na cestovateľskom semafore čierna? Viac sa dozviete už tento piatok na TA3.

V štúdiu privítame Martina Pavelku, epidemiológa Inštitútu zdravotných analýz MZ SR, o pravidlách vycestovania do Talianska nám viac povie veľvyslankyňa SR v Ríme Karla Wusterová. K téme sa vyjadrí aj zástupca Prezídia Policajného zboru a ďalší odborníci.

Priestor dostanú aj diváci prostredníctvom svojich otázok, ktoré môžu posielať do piatka 2. 7. 2021 na mailovú adresu pytajsa@ta3.com.

Sledujte TA3 v piatok 2. júla 2021 od 8.30

chyba