Sieťami proti hmyzu k domácej pohode

Takto vyzerá pravé leto! Slnečné dni, ktoré je najlepšie stráviť pri vode alebo s chladeným nápojom. Teploty doma však často stúpajú do závratných výšok. Pomôcť môžu aj obyčajné siete do okien.

05.09.2023 09:18 , aktualizované: 10:00
seocentrum, pr,

Tá horúčava! Rastliny za oknami oveľa viac zalievate a aj sebe zvyšujete pitný režim. Väčšinu dňa máte zavreté okná a večer ich otvárate len s najväčšou opatrnosťou – pretože keď zasvietite, hneď vám domov nalietjú komáre, mušky a chrobáky.

Je vám tento scenár povedomý? Ak áno, máme pre vás radu, ktorá vám zmení život. Zadovážte si siete proti hmyzu!

Ako pomôžu siete do okien regulovať teplotu v interiéri?

To, bohužiaľ, nedokážu, ich kúpu však v týchto horúcich dňoch aj tak veľmi neodkladajte. Významne totiž prispejú k vašej domácej pohode a kvalite spánku. Len čo zapadne slnko a vonku sa konečne trochu ochladí vzduch, môžete dokorán otvoriť okná a vpustiť na celú noc trochu čerstvého vzduchu aj dnu – bez rizika nalietania hmyzu.

Teplotu v interiéri si tak významne znížite a sami uvidíte, ako dobre sa vám bude spať.

Čo keď mi domov nalieta hmyz?

Nenalieta. Siete proti hmyzu – napríklad tie od značky BUILDING Shutters – sú vyrobené z veľmi jemnej a pevnej sieťoviny, ktorá neprepustí žiadny hmyz. Vašimi oknami odteraz neprejde ani jeden chrobáčik.

Zvoľte si typ sietí

Sieťkam z drogérie nalepeným na ráme okna už, našťastie, odzvonilo. Dnes nájdete na trhu štyri druhy sietí proti hmyzu, ktoré sa inštalujú do každého okna na mieru a vydržia vám celé roky.

Typy sietí proti hmyzu:

  • pevné vhodné do akéhokoľvek okna
  • plisované pre veľkorozmerné okná
  • posuvné s veľmi tichým chodom
  • rolovacie s jednoduchým ovládaním

V byte či rodinnom dome – siete do okien vám skrátka zásadne uľahčia život.

chyba