Do Bratislavy priniesli nový pohľad na ekosystém interiéru

Pozeráte sa na svoje priestory komplexne? V prvej predajni svojho druhu na Slovensku získate profesionálne poradenstvo o ekosystéme domácnosti či kancelárskych priestorov. Nechajte si poradiť kvalifikovanými odborníkmi na chladiace a vykurovacie systémy.

28.06.2023 00:00
daikin, pr nepouzivat

Od soboty 17.6. môžete v Bratislave navštíviť novú predajňu Daikin. Prvýkrát máte možnosť vyskúšať si klimatizačné, vykurovacie systémy a riešenia kvality vzduchu z prvej ruky. Svoje brány oficiálne otvoril prvý showroom značky Daikin.

Daikin store na Galvaniho 15/A v Bratislave privítal svojich prvých návštevníkov, ktorí si mohli pozrieť a vyskúšať jednotlivé produkty. To, že ide naozaj o výnimočný priestor, dokazuje aj prítomnosť výkonného riaditeľa spoločnosti Daikin, Vladimíra Orovnického, ktorý oficiálne zahájil otvorenie prestrihnutím pásky. Odborníkov na produkty Daikin od začiatku sprevádzal známy slovenský herec Juraj Bača. V showroome moderoval celý program až dokonca, a tiež spoznal všetky zásady efektívneho ekosystému interiérov.

daikin, pr nepouzivat

Návštevníci sa počas otvorenia mohli schladiť nielen vychytenou bratislavskou zmrzlinou Koun, ale predovšetkým inovatívnymi produktami Daikin. Chladenie, čistenie vzduchu a vykurovanie priestorov je v tejto prevádzke doteraz nepoznaným zážitkom. Vytvárajú ho moderné technológie, ktoré vám predvedie odborný personál. Výhodou novej predajne je možnosť zakúpiť si produkty priamo na mieste. Doteraz nebolo možné kúpiť produkty a systémy Daikin na jednom mieste. Prvá kamenná predajňa prináša pohodlné a praktické riešenie pre všetkých, ktorí si chcú produkty pred kúpou vyskúšať.

Ekosystém ekologickej domácnosti v dizajnovom prevedení

Počas otvorenia predajne sa ľudia mohli zapojiť do súťaže o modernú klimatizáciu Comfora. Víťaz získal elegantnú nástennú klimatizáciu s montážou zadarmo. Produkty Daikin sú jednotkou vo vykurovaní a chladení, značka preto chcela byť k zákazníkom ešte bližšie a priniesla na Slovensko špecializovanú predajňu, ktorá tu doteraz chýbala.

daikin, pr nepouzivat

Prečo navštíviť novú predajňu Daikin?

  • Spoznáte produkty Daikin, ich funkcie a spôsob používania
  • Pozriete si portfólio značky od základov až po prémiové riešenia
  • Čaká vás osobné poradenstvo s kvalifikovaným personálom
  • Vyskúšate si produkty osobne

Kamenná predajňa Daikin je otvorená cez pracovné dni pre všetkých, ktorí oficiálne otvorenie nestihli a chcú zistiť viac o produktoch Daikin.

chyba