Bývanie ako v hoteli? Nový trend bývania dorazil aj k nám

Prístavná 1 prináša nový koncept bývania, ktorý je zaujímavou alternatívou klasickému bytovému životu. Ide o projekt, ktorý stojí za pozornosť.

30.06.2023 00:00
Pristavna 1, pr

S novým developerským projektom Prístavná 1 sa do Bratislavy dostáva koncept, ktorý kombinuje prvky tradičného bývania a hotelových služieb. Tento trend, ktorý je veľmi populárny v USA či západnej Európe, prináša do Bratislavy nový spôsob bývania.

Nové Centrum Bratislavy
Pristavna 1, byvanie, pr Nové Centrum Bratislavy

Lokalita projektu Prístavná 1 ponúka mnoho výhod. Okrem úchvatného výhľadu na moderné aj historické centrum Bratislavy je v blízkosti množstvo obchodných a zdravotných stredísk, škôl či ponúka dokonalú diaľničnú dostupnosť. Ten, kto sa rozhodne pre bývanie na Prístavnej 1, získa nielen prestížnu adresu, ale predovšetkým pohodlie, anonymitu a bezpečnosť.

Bývajte ako v hoteli
Pristavna 1, byvanie, pr Bývajte ako v hoteli

Všetci obyvatelia môžu profitovať z hotelových služieb, ktoré sú k dispozícii priamo v ich domove. Od príjemného recepčného personálu cez výdatné raňajky v „raňajkárni“ s výhľadom a terasou až po fitness a SPA priestory – všetko je pripravené tak, aby obyvatelia ušetrili čas a získali viac z každého dňa. Recepcia v projekte Prístavná 1 je navrhnutá tak, aby poskytovala základné služby pre obyvateľov a ich návštevy.

Pristavna 1, byvanie, pr

Nechýba ani služba upratovania, vďaka ktorej môžu obyvatelia prichádzať každý deň do čistého a uprataného bytu. Bývanie na Prístavnej 1 nie je len o streche nad hlavou. Je to skúsenosť, ktorá zlepšuje kvalitu života a poskytuje jedinečné výhody, ktoré sa inak nachádzajú len v hoteloch.

S projektom Prístavná 1 prichádza nová éra bývania na Slovensku.

chyba