Vyberte si nestarnúci nábytok, ktorý sa hodí do každého interiéru

Dokonale zariadené bývanie si každý predstavuje trochu inak, avšak nadčasové kusy nábytku sa hodia ku každému štýlu. Kvalitný nábytok s vami prežije celé roky a hodí sa k modernému aj klasickému zariadeniu.

20.06.2023 00:00
nabytok, pr Foto:

Chesterfield nábytok

Chesterfield nábytok to sú najmä legendárne sedačky, pre ktoré sú typické rolované opierky rúk a hlboko všité gombíky na čalúnení. Nezáleží na tom, či ide o kožené alebo textilné čalúnenie, štýlové chesterfield sedačky jednoznačne patria medzi nadčasový nábytok, ktorý bude vyzerať výborne v moderne, ale aj v klasicky zariadenom interiéri. Často sa objavujú nielen v domácnostiach, ale aj vo firemných priestoroch, pracovniach či kanceláriách.

Ak vás tento štýl chytil za srdce, nemusíte sa uspokojiť iba so sedačkou. V nezameniteľnom dizajne môžete mať aj kreslá, taburetky, jedálenské a kancelárske stoličky, leňošky aj postele. Chesterfield nábytok nie je iba nadčasový, ale dýcha luxusom a honosnosťou.

Vintage hojdacie kreslo

Hojdacie kreslo dnes možno nepatrí medzi najpopulárnejšie kúsky, ale jeho čaro a pohodlie je výnimočné. Obzvlášť to platí pre hojdacie kreslo z masívneho dreva vo vintage štýle. Pohupovať sa v ňom môžete v obývačke pri sledovaní filmov, v spálni pri čítaní alebo aj v zimnej záhrade pri relaxe. Hojdacie kreslo môže padnúť vhod aj rodičom pri uspávaní dieťatka v detskej izbe.

Opomenúť nesmieme ani fakt, že kvalitný vintage nábytok ako taký je mimoriadne obľúbený. Charakterizujú ho najmä zdobenia, ornamenty a kvetinový vzory, takže je tak trochu romantický. Označenie vintage sa ale netýka iba nábytku, ale napríklad aj doplnkov alebo oblečenia, ktoré už má svoj vek, ale napriek tomu je stále v móde.

Hojdacie kreslo z masívneho mahagónového dreva bude síce voňať novotou, ale vzhľadom na jeho kvalitu sa o niekoľko desaťročí stane pravým a nefalšovaným vintage nábytkom.

Jedálenský stôl z masívneho dreva

Masívny jedálenský stôl z dubového dreva a s kovovými nohami je nepochybne nadčasový nábytok. Kvalitný a priestranný stôl je dôležitým faktorom príjemnej atmosféry pri stolovaní s rodinou a priateľmi, ale aj osamote. Jedálenský stôl Ondine je výnimočnou kombináciou vintage a industriálneho štýlu. Práve preto sa dá vkusne zakomponovať do modernej jedálne aj domácnosti vo vintage alebo klasickom štýle.

Dubový masív a železná konštrukcia sú trvácne, vďaka čomu môže byť jedálenský stôl súčasťou vašej domácnosti niekoľko rokov až desaťročí. Nech už prejde váš príbytok akýmikoľvek zmenami, minimalistický dizajn vám umožní ponechať si tento nadčasový nábytok bez toho, aby narušil aktuálny štýl.

A presne takýto kvalitný a nadčasový, ale aj nábytok s jedinečným dizajnom, nájdete na Estila.sk.

chyba