Uvažujete o tepelnom čerpadle? Prihláste sa do skupinového nákupu

Spoločnosť ochrany spotrebiteľov organizuje skupinový nákup tepelných čerpadiel vzduch-voda. Online registrácia je nezáväzná a bezplatná.

07.06.2023 00:00
sos, pr nepouzivat Foto:

Majiteľom rodinných domov, ktorí majú o tepelné čerpadlo vzduch-voda záujem, sa po bezplatnej a nezáväznej registrácii na stránke www.spolocnenakupy.sk zobrazia dve ponuky vybraného dodávateľa a modely, ktoré sú v rámci nášho skupinového nákupu so zľavou 25% k dispozícii.

5 dobrých dôvodov, prečo sa zapojiť do skupinového nákupu

  1. Registrácia je jednoduchá, nezáväzná a bezplatná. Pre potreby registrácie na stránke www.spolocnenakupy.sk je potrebné uviesť len meno, telefónne číslo a mailovú adresu. Registrácia je predbežne otvorená do 30. júna 2023.
  2. Registrovaným spotrebiteľom ponúkame možnosť kúpiť si kvalitné, otestované tepelné čerpadlo vzduch-voda s príslušenstvom a inštaláciou od spoľahlivého dodávateľa za zvýhodnenú cenu.
  3. Nákup podľa pravidiel skupinového nákupu S.O.S. zahŕňa nákup tepelných čerpadiel vzduch-voda, dodanie a inštaláciu systému s garantovanou cenou montáže.
  4. Zmluvy o dielo, ktoré spotrebitelia v rámci skupinového nákupu podpisujú, sme skontrolovali, aby boli vyvážené, v súlade s legislatívou na ochranu spotrebiteľa a neprekvapili skrytými poplatkami či neprijateľnými podmienkami.
  5. Dodávateľ v rámci skupinového nákupu garantuje dodanie a inštaláciu systému do troch mesiacov po podpise zmluvy, teda ešte pred začiatkom ďalšej vykurovacej sezóny, pre 100 ks zariadení. Počet čerpadiel za výhodnú cenu je obmedzený, preto neváhajte a registrujte sa ešte dnes.
Foto: Adobe Stock
sos, pr nepouzivat

Všetkým spotrebiteľom je bezplatne k dispozícii aj naša online kalkulačka pre výpočet možnej úspory a zníženia škodlivých emisií CO2.

Spotrebiteľom je k dispozícii aj telefonická infolinka 0800 333 222
(pondelok-piatok 8:00–16.30).

Kto sa môže zúčastniť?

Skupinové nakupovanie výrobkov a služieb je pravidelnou aktivitou mnohých európskych spotrebiteľských organizácií, pretože združeným spotrebiteľom prináša mnoho výhod a benefitov. Skupinový nákup tepelných čerpadiel vzduch-voda je určený všetkým spotrebiteľom na Slovensku. Majitelia rodinných domov sa môžu prihlásiť na stránke www.spolocnenakupy.sk. Registrácia nezaväzuje automaticky k nákupu, ale je podmienkou na získanie práva na nákup tepelného čerpadla vzduch-voda za podmienok dosiahnutých v rámci skupinového nákupu.

Foto: freepik.com
sos, pr nepouzivat
Spoločný nákup sa uskutoční v rámci projektu CLEAR-X, ktorý je financovaný z programu Európskej únie pre výskum a inovácie Horizont 2020 (zmluva č. 101033682). Za obsah tohto oznámenia zodpovedajú výlučne autori a predstavuje len ich názory. Nemusí nevyhnutne vyjadrovať názory Európskej komisie a/alebo Európskej výkonnej agentúry pre klímu, infraštruktúru a životné prostredie (CINEA). Európska komisia a CINEA nenesú zodpovednosť za akékoľvek použitie týchto informácií.
sos spotrebitelom, pr, nepouzivat
chyba