Na klimatizáciu teraz nemusíte čakať. Po sezóne ju môžete mať doma do pár dní

Čo všetko získate s klímou od ZSE? Tieto výhody vás prekvapia. Myslíte si, že uvažovať nad kúpou klimatizácie v novembri je nezmysel? Naopak. V ZSE na ňu nemusíte čakať ani dva týždne a okrem toho dostanete aj skvelé výhody.

31.10.2023 00:00
thumbnail klimatizacia 3  10 , pr, nepouzivat

Dopyt po nástenných klimatizáciách v posledných rokoch stúpa. Dôvodom sú najmä rýchlo sa meniace klimatické podmienky. Potreba chladenia obytných priestorov sa v Európe sa posledných 40 rokov rapídne zvýšila. Ukazuje to štúdia štatistického úradu Európskej komisie.

Najúčinnejší spôsob, ako si počas horúcich letných dní vychladiť domácnosť je klíma. Vie to už vyše 7 200 spokojných zákazníkov, ktorí si ju zakúpili v ZSE. Myslíte si, že uvažovať nad kúpou klimatizácie v novembri je nezmysel? Nie je to celkom tak. Klimatizáciu dokážete využiť aj mimo letných horúčav.

Na jeseň sa zároveň vyhnete dlhým dodacím lehotám. „Počas hlavnej sezóny sú čakacie doby oveľa dlhšie a z dôvodu maximálnej vyťaženosti všetkých montážnikov môžu zákazníci čakať na montáž klimatizácie aj niekoľko týždňov,“ potvrdzuje odborník na klimatizácie zo ZSE.

Teraz môžete získať špičkový model za prijateľnú cenu. ZSE vám k tomu pridá aj balíček výhod. Pozrite sa, prečo by ste si mali objednať klimatizáciu práve u nich. Čo všetko získate spolu s klimatizáciou v ZSE?

Kompletnú starostlivosť. Od výberu až po servis klimatizácie

Klimatizáciu si zakúpte u spoľahlivého odborníka. Nákup klimatizácie v hypermarketoch nie je dobrý nápad. Personál väčšinou nie je školený na to, aby vám odborne poradil. Zároveň vám nedokážu poskytnúť kompletný servis ako montáž, pravidelné čistenie či opravy porúch. Na všetky tieto úkony si musíte privolať ďalších odborníkov a platiť ďalšie poplatky.

Klimatizácie od ZSE tieto riziká nemajú. Už pri výbere vhodného zariadenia môžete kontaktovať odborníkov, ktorí vám zodpovedia na všetky vaše otázky. Vopred si prídu obzrieť miesto inštalácie a o všetkom vás informujú. Zohľadnia všetky vaše požiadavky a následne vám navrhnú to najlepšie riešenie v podobe konkrétneho modelu.

Dodanie a montáž klimatizácie od ZSE je potom veľmi rýchle a spoľahlivé už do desiatich dní, pretože všetky modely sú dostupné skladom. „Posezónne obdobie je ideálne na to, aby ste si zaobstarali klimatizáciu. Obhliadky totiž bývajú realizované len niekoľko dní po objednávke a pár dní po úhrade zálohovej platby už prebieha samotná montáž,“ dopĺňa odborník zo ZSE.

Navyše získate v rámci služby Bezstarosti predĺženú záruku počas celej doby platnosti tejto služby. Ak klimatizácia prestane fungovať, ZSE ju opraví alebo vymení za novú. Zároveň k službe dostanete pravidelnú ročnú servisnú prehliadku spojenú s čistením klimatizácie.

Profesionálnu inštaláciu klimatizácie máte v cene

Aj keď sa považujete sa veľmi zručného domáceho majstra, klimatizáciu sa nikdy nepokúšajte inštalovať sami. Radšej si zaistite spoľahlivú firmu, ktorá dokáže pokryť všetky montážne aj technické práce. Klíma od ZSE má všetky montážne aj technické práce zahrnuté v cene riešenia. Vrátane dopravy a montážneho materiálu.

„Okrem lákavej ceny a benefitov by mali zákazníci myslieť aj na to, komu zveria inštaláciu klimatizácie. Kvalitná montáž je totiž rovnako dôležitá ako výber tej správnej klimatizácie. Je dobré obrátiť sa na kvalitnú, stabilnú a spoľahlivú firmu, v ktorej vám budú ochotní pomôcť za každých okolností,“ vysvetľuje produktová manažérka ZSE Klima Lenka Gergeľová.

Inštalácia zariadenia od ZSE trvá približne päť hodín. Ak vás zaujíma, čo všetko vás čaká, pozrite si článok o montáži klimatizácie. Montáž si vyžaduje odborný prístup, pretože sa môžete stretnúť s problémom, ktorý nebudete vedieť vyriešiť. Klimatizácia môže byť pri neodbornej manipulácii poškodená a vy tak stratíte záruku poskytovanú výrobcom.

Šetrný prístup k vašim úsporám aj životnému prostrediu je samozrejmosťou

Radi by ste si zaobstarali do bytu alebo domu klimatizáciu, no obávate sa vyššej vstupnej investície? ZSE má pre vás skvelé riešenie. Ak si nemôžete dovoliť jednorazovo zaťažiť váš rodinný rozpočet, riešením sú klimatizácie na splátky. Na začiatku zložíte zálohu a zvyšnú sumu doplatíte v prijateľných mesačných splátkach.

Klimatizácia vás pritom nebude stáť viac ako jedno euro na deň. V ponuke ZSE Klima Bezstarosti si môžete vybrať z modelov už od 30 eur za mesiac. Navyše získate 300 kWh elektriny zadarmo na chladenie alebo prikurovanie klimatizáciou. To je približne 450 hodín fungovania klimatizácie zadarmo.

V ZSE si môžete vybrať z množstva úsporných modelov. Ochrana životného prostredia pre ZSE mimoriadne dôležitá, a preto zákazníkom ponúkajú len zariadenia plnené ekologickým chladivom R32, ktoré nepoškodzuje ozónovú vrstvu a nevplýva na klimatické podmienky. Okrem toho môže byť vaša klimatizácia poháňaná Zelenou elektrinou od ZSE, ktorá je stopercentne z obnoviteľných zdrojov energie, ako sú slnko, vietor, voda či biomasa.

Ak bývate v rodinnom dome, môže vaša klimatizácia fungovať na solárnu elektrinu. Ako je to možné? Jednoducho ju pripojíte na fotovoltické panely, ktoré vám elektrinu pre klimatizáciu vyrobia úplne zadarmo a šetrne k životnému prostrediu.

Špičkové modely klimatizácií s užitočnými funkciami

V ZSE si môžete vybrať zo špičkových klimatizácií Daikin, Samsung a Hisense s vysokou energetickou efektivitou a inteligentnými funkciami. Klimatizácie od ZSE majú množstvo užitočných funkcií, ktoré vám dokážu spríjemniť aj značne uľahčiť život. Pri výbere rôznych doplnkových funkcií klimatizácie sa však snažte uvažovať triezvo a vyberajte vzhľadom k vašim aktuálnym potrebám.

„V prvom rade by ste sa pri výbere klimatizácie mali zamyslieť nad tým, čo od nej očakávate. To znamená, či vám postačia základné nastavenia, ako sú chladenie, kúrenie, odvlhčovanie alebo máte radi sofistikovanejšie zariadenia s prémiovými funkciami,“ upresňuje voľbu doplnkových funkcií odborník zo ZSE.

Ak trpíte alergiami alebo máte domáce zvieratko, rozhodne stavte na kvalitné vzduchové filtre, ktoré slúžia aj ako čistička vzduchu. Ak potrebujete, aby sa vaša klíma dala ovládať na diaľku, nezaobídete sa bez nainštalovaného Wi-fi modulu a funkcií SmartThings alebo DAIKIN Onecta.

Rodiny s malými deťmi aj seniori rozhodne ocenia technológiu Wind-Free™ a funkciu Intelligent Eye, vďaka ktorým sa vyhnete priamemu fúkaniu studeného vzduchu na osoby v miestnosti. Nerušený spánok vďaka funkcii Good’sleep privíta každý používateľ klimatizácie. Automaticky nastaví v miestnosti ideálnu teplotu, zníži otáčky klimatizácie a jej hlučnosť bude ako keby vám v miestnosti príjemne šumelo lístie.

Je len na vás či si vyberiete základný model s klasickým diaľkovým ovládaním alebo sa rozhodnete investovať do špičkového zariadenia s množstvom smart funkcií, s klimatizáciou od ZSE neurobíte chybu.

chyba