Buďte si istý, BANCHEM to dezinfikuje a (č)istí

Spoločnosť sa zaoberá vývojom, výrobou a predajom v súčasnosti vyše 150 výrobkov vlastného vývoja. Kvôli kompletnosti zásobovania zákazníkov dodáva tiež okolo 800 položiek obchodného tovaru.

02.10.2023 00:00
BANCHEM 2, pr, nepouzivat

Banchem vznikol v roku 1990. Prvé roky fungovala firma ako fyzická osoba, v roku 1998 bola transformovaná na spoločnosť s ručením obmedzením.

Sme jediný slovenský výrobca komplexného programu dezinfekčných prostriedkov. Vyrábame takmer 20 výrobkov na dezinfekciu rúk a pokožky, malých a veľkých plôch a rôznych predmetov.

Všetky dezinfekcie sú otestované akreditovanými laboratóriami a spĺňajú prísne požiadavky v súlade s platnou legislatívou EU.

BANCHEM 4, pr, nepouzivat

Prežívame dobu, ktorá kladie vysoké nároky na hygienickú bezpečnosť nielen v zdravotníctve, ale všade. Máme za sebou niekoľko vĺn epidémie COVID 19, v dôsledku migrácie zvýšenú možnosť výskytu rôznych infekčných ochorení a prichádza jeseň. V jeseni sú bežné časté chrípkové ochorenia.

Naše produkty sú účinné na najrôznejšie baktérie, vírusy a plesne vrátane koronavírusov.

BANCHEM 1, pr, nepouzivat

Informácie o produktoch, ich účinnosti a spôsobe použitia nájdete tu :

https://banchem.sk/…ail-produktu#…

Súčasne sme sa rozhodli poskytnúť klientom v mesiacoch október a november 2023 zľavu vo výške 10 % na našu dezinfekčnú produkciu. Tiež ponúkame za cenu 0,99 € s DPH 100 ml dezinfekčný gél BANNDERM pre zamestnancov. Z tejto ceny už zľavu neposkytujeme.

Toto opatrenie pomáha zabezpečiť ochranu ľudí aj mimo pracovného procesu a času.

Veríme, že týmto prispejeme tak, ako počas pandémie COVID 19 k lepšiemu zdravotnému stavu obyvateľstva. Prevencia v osobnej a podnikovej hygiene účinne pomáha v boji proti šíreniu infekcií.

Vyskúšajte naše produkty a presvedčte sa sami.

BANCHEM 3, pr, nepouzivat
chyba