Luxus a pohodlie v kúpeľni? Realita, o ktorej už nemusíte len snívať

Náš deň v tejto dôležitej časti domu alebo bytu začína aj končí. Okrem osobnej hygieny je však kúpeľňa v dnešných časoch aj priestorom, kde si liečime svoje úzkosti, zbavujeme sa v teplej vode stresu a bolestí. Práve tu si užívame po náročnom dni v práci relax a staráme sa o dokonalú čistotu tela.

13.12.2022 00:00
seocentrum, pr, nepouzivat Foto:

Avšak, na vytvorenie takéhoto luxusu je potrebné priestor kúpeľne aj adekvátne zariadiť. A práve naše rady vám v tomto smere pomôžu a vytvoria z bezvýznamnej kúpeľne najdôležitejšiu miestnosť vo vašej domácnosti. Poďme sa spoločne o tom presvedčiť.

Pri zariaďovaní sa inšpirujte štýlom obytného priestoru

Aby ste si vytvorili príjemný priestor kúpeľne, je nutné pristupovať k tomuto kroku trošku pragmatickejšie. Prvoradý je najmä dobrý koncept, ktorý nájdete tak, že sa necháte inšpirovať štýlom vášho obytného priestoru a pokračujte s ním aj vo vzhľade kúpeľne. Vďaka tomu bude pôsobiť miestnosť harmonicky a aj malý domov bude priestranný.

Foto: SHUTTERSTOCK
seocentrum, pr, nepouzivat

Atraktívny vzhľad je dôležitý

V kúpeľni vám s jeho vytvorením pomôže najmä správny obklad, ktorý je vodeodolný a nemá problémy s vlhkosťou a kolísaním teplôt. Ak ale pri vysokej odolnosti obkladu snívate aj o jeho štýlovom vzhľade, musíte počítať s väčšími investíciami.

Nesmiete tiež zabudnúť, že rovnako funkčnými a štýlovými doplnkami tohto priestoru sú aj sprchové kúty, vodovodné batérie, nábytok a vaňa, ktoré si môžete vybrať zo širokej ponuky luxusných produktov značky Villeroy Boch. Priestor sa s nimi doslova rozžiari.

Myslite na to, čo bude s odpadovými vodami

Okrem krásy a pekného vzhľadu je dôležitá aj funkcia kúpeľne. O tú sa postarajú v prvom rade kvalitné žumpy Čadca. Ide o autonómny systém zberu odpadovej vody, prostredníctvom ktorého sa dajú šetriť nielen peniaze, ale aj čas a životné prostredie. Nezabudnite však, že na jeho inštaláciu potrebujete na pozemku priestor a dobrý prístup pre pravidelné čistenie.

Foto: SHUTTERSTOCK
seocentrum, pr, nepouzivat

Dajte si záležať na detailoch

Tak ako v momente, keď sa vám pokazí práčka, nie je nutné vždy utekať do obchodu po funkčný model, ale popremýšľať nad výberom nového dielu na práčku, ani silne znečistenú podlahu netreba hneď odpisovať. Existuje predsa množstvo spôsobov, ako sa dajú tmavé škáry vyčistiť alebo uviesť do pôvodného stavu s pomocou správneho tmelu alebo špeciálnej fixky.

Stačí si nájsť na všetko čas a vytvoríte si luxusnú kúpeľňu, v ktorej bude trávenie voľného času oveľa príjemnejšie a život zas o niečo jednoduchší.

chyba