Geberit DuoFresh – systém odsávania pachov priamo z toaletnej misy

Čistý vzduch v kúpeľni či vo WC – to si môžete dopriať so systémom Geberit DuoFresh, ktorý dokonale pohlcuje pachy priamo z toaletnej misy. Geberit DuoFresh nevyžaduje napájanie na vzduchotechniku, čím sa výrazne líši od štandardných zariadení na odsávanie pachov.

27.11.2013 13:24
geberit

Odsávanie pachov sa aktivuje stlačením spínača schovaného za splachovacím tlačidlom. Vzduch odsávaný z toaletnej misy prechádza cez filter s aktívnym uhlím, ktorý pohltí všetky nepríjemné pachy a vráti sa späť do miestnosti. Odsávanie pachov má tichý chod a neruší ani v noci. Pre dokonalý pocit sviežosti a čistoty možno využiť aj dávkovač na dezinfekčné tablety, ktorý je súčasťou systému Geberit DuoFresh. Dávkovač je ukrytý pod splachovacím tlačidlom, takže ho nevidno a neruší celkový dizajn.

Základným prvkom nového systému Geberit DuoFresh je splachovacie tlačidlo Sigma 40. Jeho súčasťou je elektronická ovládacia jednotka, uhlíkový filter a dávkovač na dezinfekčné tablety. Montuje sa na špeciálny inštalačný prvok Geberit Duofix so zabudovanou odsávacou rúrkou. Okrem pripojenia na elektrinu nepotrebujete robiť žiadne ďalšie stavebné úpravy okrem tých, ktoré sú obvyklé pri bežnej montáži WC. Geberit DuoFresh sa nielen jednoducho inštaluje a používa. Má tiež pozitívny vplyv na spotrebu elektrickej energie, najmä v zimných mesiacoch.

chyba