5 dôvodov, prečo si zvoliť poisťovňu Union pre poistenie automobilu

Kúpa vozidla ide ruka v ruke s viacerými povinnosťami. Patrí k nim aj poistenie auta, ktorého cieľom je chrániť váš majetok. Okrem povinného zmluvného poistenia by ste mali zvážiť aj havarijné poistenie, ktoré, hoci nie je lacnou záležitosťou, dokáže v prípade poistnej udalosti značne vykompenzovať prípadné finančné straty. Chcete však dobrú radu? Stavte na výber spoľahlivej poisťovne, ktorá vás v prípade potreby nenechá v štichu!

29.09.2023 00:00
Auto poistenie, pr

Pri výbere správnej poisťovne pre poistenie auta je dôležité mať na pamäti viacero faktorov. Okrem dostupnosti konkrétnych poistných produktov sa oplatí vybrať si v oblasti poistenia aj stabilného partnera. Tu je päť dôvodov, prečo by ste pre poistenie vášho auta mali zvážiť práve Union poisťovňu.

1. Široká ponuka havarijného poistenia

Ak chcete chrániť svoj majetok, mali by ste havarijné poistenie vnímať ako nevyhnutnú súčasť poistenia auta. Ide o finančne náročnejšiu záležitosť, preto by malo do detailov spĺňať všetky vaše požiadavky a očakávania. Partnerom, ktorý vám takúto možnosť poskytne, je práve Union poisťovňa. Ponúka širokú škálu havarijného poistenia, vďaka čomu vám umožní prispôsobiť si poistnú zmluvu presne podľa svojich potrieb bez ohľadu na to, či vlastníte nový, starší alebo luxusný automobil.

2. Výhodné ceny a bonusy

Cena poistenia auta je pre mnohých vodičov kľúčovým faktorom, podľa ktorého sa rozhodujú pre výber danej poisťovne a konkrétneho poistenia. Union poisťovňa preto ponúka nielen konkurencieschopné ceny, ale aj množstvo bonusov, ktoré svojim klientom poskytuje napríklad za bezškodový priebeh. Samozrejmosťou sú aj rôzne bonusy, vernostné zľavy a iné výhody, ktoré pomôžu stlačiť cenu poistenia smerom nadol.

3. Jednoduchý a rýchly proces poistenia

Povinné zmluvné poistenie (PZP) je poistením povinným pre každého majiteľa či majiteľku vozidla, preto by proces uzavretia tohto poistenia mal byť čo najjednoduchší. Union poisťovňa umožňuje uzavrieť PZP online. Ide o pohodlný a časovo efektívny spôsob, vďaka ktorému získate potrebnú ochranu pre vaše auto, no zároveň nestratíte ani minútu navyše čakaním na niektorej z pobočiek poisťovne. Uzatvorenie PZP online je jednoduché, rýchle a efektívne, vďaka čomu ušetríte čas a energiu.

4. Služby a klientska podpora

Union poisťovňa si zakladá na kvalitných službách a podpore svojej klientely. Profesionálny tím poisťovne je pripravený vám kedykoľvek pomôcť s akýmkoľvek dotazom alebo problémom týkajúcim sa vášho poistenia. Podpora a poradenstvo však nie sú určené len pre klientelu poisťovne. Na jej pracovníkov a pracovníčky sa môžete kedykoľvek obrátiť aj v prípade, ak klientom poisťovne zatiaľ nie ste. V prípade, že uvažujete o niektorom z jej poistných produktov, môžete sa s akýmikoľvek otázkami obrátiť na call centrum, prípadne sa osobne zastaviť v ktorejkoľvek pobočke.

5. Silná pozícia na trhu

Union poisťovňa je jednou z popredných poisťovní na trhu. S dlhoročnou tradíciou a stabilnou pozíciou vám poskytuje istotu v tom, že bude vaše poistenie auta v rukách spoľahlivého a dôveryhodného partnera. Môžete sa vďaka tomu spoľahnúť, že nech sa deje čokoľvek, váš majetok bude v dobrých rukách.

Výber správnej poisťovne pre poistenie auta je dôležitým rozhodnutím. Stavte preto na spoľahlivého partnera, ktorý vám poskytne nielen širokú ponuku havarijného poistenia, konkurencieschopné ceny a efektívne online možnosti uzatvárania online poistenia, ale aj kvalitný servis a istotu, nech sa deje čokoľvek. Tieto faktory robia z Union poisťovne vynikajúcu voľbu pre každého majiteľa automobilu, preto, ak hľadáte spoľahlivú poisťovňu, určite by ste mali služby Union poisťovne zvážiť.

chyba