Bonusy už pri kúpe jedného vozidla. Škoda prináša výhody aj malým podnikateľom

Podnikáte a zišlo by sa vám nejaké auto? Nežijeme ľahké časy a tak pre malé či začínajúce firmy je každé ušetrené euro dobré. Automobilka Škoda Auto Slovensko prichádza so zvýhodnenou ponukou a to už pri odbere jedného auta.

14.11.2023 00:00
skoda, pr nepouzivat

Škodovka myslí aj na malých podnikateľov. Nemusíte mať obrovské haly, desiatky zamestnancov a miliónové obraty, aby ste si mohli nakúpiť vozidlá s výhodami. Automobilka aktuálne ponúka zvýhodnenú ponuku pre firemných zákazníkov, v rámci ktorej prináša výhody pre veľké firmy, ale aj menším či začínajúcim firmám.

Podnikatelia tvoria dlhodobo významnú časť klientely spoločnosti Škoda Auto Slovensko, čo dokazujú aj tohtoročné štatistiky registrácií nových vozidiel. Automobilka je lídrom v tomto segmente, tento rok s počtom viac ako 11 300 dodaných vozidiel pre firemnú klientelu z celkového počtu 14 899 registro­vaných automobilov za prvých desať mesiacov tohto roka. Nemusíte kupovať väčší počet áut, firemným zákazníkom ponúka zvýhodnenie už od odberu jedného vozidla.

S autom aj množstvo benefitov

„Sme si vedomí, že vozidlá značky Škoda sú medzi slovenskými firemnými klientmi najobľúbenejšou voľbou, a to pre svoju kvalitu, spoľahlivosť a vysokú zostatkovú hodnotu. Nezameriavame sa pritom iba na veľkých klientov, ale ponúkame fleetové zvýhodnenie aj pre malých podnikateľov. Zvýhodnenú ponuku tak získa každý firemný zákazník, ktorý sa rozhodne vybaviť svoju firemnú flotilu minimálne jedným vozidlom značky Škoda,“ uviedol Jan Procházka, vedúci predaja Škoda Auto Slovensko a dodal, že firemní zákazníci sa môžu tešiť aj na množstvo ďalších výhod, ako je napríklad najširšia sieť autorizovaných servisov, bezkonkurenčne rýchle dodacie lehoty dielov, špičkovo vyškolený servisný tím a rýchlosť opráv, ktorá v prípade servisu znižuje prestoje služobných vozidiel zákazníka na nutné minimum.

Pri škodovkách ušetríte nie len na prevádzke, ale oceníte aj vysokú úroveň komfortu a nadštandardné priestorové parametre. Vozidlá zároveň plnia najvyššie bezpečnostné nároky a zaujmú radom moderných technologických riešení, ako aj špičkovými bezpečnostnými asistentmi. Pre podnikateľov je nezanedbateľný fakt, že nezávislé štúdie a skúsenosti odborníkov opakovane potvrdzujú vysokú zostatkovú hodnotu vozidiel Škoda, ktorá tvorí zásadnú položku kalkulácie celkových nákladov. Ak vám ochrana životného prostredia nie je ľahostajná, Škoda Auto Slovensko ponúka vo svojej palete modelov ako ekonomické, tak aj ekologické riešenia, ktoré optimalizujú spotrebu energie a šetrne pristupujú k životnému prostrediu.

skoda, pr nepouzivat

Najlepšia voľba pre podnikateľov

„Firemní zákazníci oproti retailovým zákazníkom detailnejšie sledujú všetky parametre, ktoré sa týkajú celkových nákladov na vlastníctvo vozidla. Obstarávacia cena je v tomto ohľade preto len jednou z položiek, ktoré tvoria celkový obraz ekonomickej stránky vlastníctva daného automobilu. Značka Škoda je najsilnejším hráčom v segmente firemných vozidiel práve preto, že firemní zákazníci si veľmi dobre dokážu spočítať, že naše autá sú pre nich ekonomicky tou najlepšou voľbou. Na začiatku dostanú zaujímavé zvýhodnenie kúpnej ceny, v rámci prevádzky dostávajú kvalitný, rýchly a regionálne dostupný servis za rozumnú cenu a na konci ešte vozidlo Škoda predajú lepšie a rýchlejšie. Preto je značka Škoda tou najlepšou voľbou,“ tvrdí Jan Procházka.

Medzi podnikateľmi je najobľúbenejšou Škoda Octavia, ktorá je na Slovensku dlhodobo voľbou číslo jeden, a ktorú dnes môže zákazník získať bez zbytočne dlhého čakania. Dodacie lehoty sa opäť vrátili na štandardnú úroveň a množstvo vozidiel je možné odobrať aj zo skladových zásob. Výborným tipom, ako možno skresať prevádzkové náklady sú čisto elektrické modely Enyaq a Enyaq Coupé. Vozidlá Škoda navyše disponujú šikovnými Simply Clever riešeniami, ktoré prinášajú neoceniteľnú pridanú hodnotu pri každodennom využívaní vozidiel zamestnancami.

Modelový príklad financovania formou operatívneho leasingu ŠKODA BEZ STAROSTÍ

  • Vozidlo: Škoda Octavia Combi 2.0 TDI 85 kW, 6-stupňová manuálna prevodovka
  • Cenníková cena: 29 260 eur s DPH
  • Bez akontácie
  • Dĺžka financovania: 48 mesiacov
  • Ročný nájazd: 10 000 km
  • Mesačná splátka: 437 eur s DPH (364 eur bez DPH)

Mesačná splátka zahŕňa povinné zmluvné poistenie, havarijné poistenie, registráciu vozidla, cestnú daň, pravidelnú predpísanú údržbu vozidla a pneumatík – vrátanie uskladnenia a prezutia. Financovanie zabezpečuje spoločnosť VOLKSWAGEN Finančné Služby Slovensko, s.r.o.

Pre viac informácií o výhodách pre firemných zákazníkov navštívte webstránku www.skoda-auto.sk alebo sa informujte v sieti autorizovaných predajcov značky Škoda.

chyba