Kurzy bezpečnej jazdy na Slovakia Ringu

Najlacnejšia dopravná nehoda je taká, ktorá sa nikdy nestane. Tak prečo pokúšať šťastie, keď sa tomu dá predísť alebo aspoň minimalizovať jej následky?

17.01.2024 00:00
thumbnail IMG 0869 2, pr, nepouzivat

Odporúčame vám a vašim blízkym preto naše nové kurzy bezpečnej jazdy, ľudovo povedané školu šmyku. Nie, neučíme tu ľudí „šmýkať sa“ a nevyrábame pretekárov. Práve naopak, cieľom je naučiť vodičov prechádzať dopravným nehodám, spoznať svoje auto a hlavne samých seba za volantom, zvlášť v krízových situáciách. Auto je totiž zbraň a ovládať ho vôbec nie je jednoduché.

thumbnail IMG 1180 2, pr, nepouzivat

Ako správne krízovo brzdiť, vyhnúť sa náhodnej prekážke, prejsť bezpečnej zákrutou a čo robiť keď v tej zákrute dostanete šmyk – to všetko a omnoho viac si v teórii vysvetlíme a v praxi odskúšame počas našich jednodňových kurzov bezpečnej jazdy. Či už pre menej skúsených alebo aj pre vodičov s dlhoročnou praxou – máme kurzy pre každého. To platí aj pre motorkárov – motokurzy sú ideálnym darčekom pre každého kto sadá na motorku po dlhšom čase alebo s jazdením na motorke len začína.

34665450 1856098364429872, pr, nepouzivat

Máte doma mladého, ešte neskúseného vodiča? Potom nie je čo riešiť. Absolvovanie nášho kurzu ŠTART by mala byť jeho povinnosť. Štatistiky hovoria nekompromisne – najviac dopravných nehôd tvoria vodiči v druhom roku držania vodičského oprávnenia. Ešte váhate? Bezpečnosť a zdravie sú vždy prvoradé, nenechávajte to náhodu. Nehoda totiž nie je náhoda!

Kompletnú ponuku AUTO a MOTO kurzov na SLOVAKIA RINGU nájdete TU.

thumbnail IMG 0653 2, pr, nepouzivat
chyba