WindFree™ – Objavte svoju pohodu

Príjemná teplota premení váš domov na oázu pohody aj počas tých najteplejších dní. Užite si chladenie bez studeného prievanu a ušetrite náklady na energie vďaka najmodernejším technológiám Samsung.

29.05.2023 00:00
samsung, pr nepouzivat

Spoznajte inteligentné chladenie bez studeného prievanu. Technológia WindFree™ zlepšuje pocit pohodlia vo vnútri vášho domova vďaka rovnomernému rozptyľovaniu chladného vzduchu cez tisíce mikrootvorov, a eliminuje tak prúdenie chladného vzduchu. V režime WindFree™ sa vzduch jemne rozptyľuje, čím sa vytvára prostredie „nehybného vzduchu“, ktoré vám umožní cítiť sa pohodlne vo dne, v noci.

Klimatizácia, ktorá sa vám prispôsobí

Režim AI Auto Comfort vás zasvätí do inteligentného bývania. Aby bol váš život jednoduchší a efektívnejší, AI Auto Comfort analyzuje podmienky v miestnosti a spôsob, akým využívate svoju klimatizačnú jednotku. Na základe vašich preferencií a teploty, ktorá panuje vonku, automaticky prispôsobí teplotu vo vnútri miestnosti a optimalizuje podmienky, aby ste si vždy mohli užívať maximálne pohodlie. A pokiaľ detektor pohybu po dobu dvadsiatich minút nezaznamená žiadnu aktivitu, automaticky klimatizáciu prepne na úsporný režim WindFree™. V prípade nového pohybu ju však okamžite vráti späť do bežného režimu. Teplotu môžete ovládať aj pomocou aplikácie SmartThings.

samsung, pr nepouzivat

Tichý a účinný pomocník

Kompresor Samsung s technológiou Digital Inverter Boost pomáha znižovať spotrebu energie, čím šetrí planétu aj vaše náklady. Vďaka pokročilým technológiám sa zvyšuje účinnosť prístroja, ktorý vďaka tomu rýchlo ochladzuje bez straty zbytočnej energie a zároveň minimalizuje vibrácie a hluk.

Objavte svoju pohodu s WindFree™ – inteligentným a účinným chladením, ktoré myslí na vaše pohodlie.

samsung, pr nepouzivat
chyba