Ani jeden z 500 pokusov zlodejom áut nevyšiel. Nevedia totiž prekonať zabezpečenie vyrobené Slovákmi

Zlodeji áut sú každým rokom sofistikovanejší. Pred krádežou ich nezastaví skoro žiaden bezpečnostný systém. Výnimkou je len VAMPIRE LITE z „rodiny“ VAM R1 od VAM systému.

03.03.2020 00:00
ibrand, PR článok, nepoužívať Foto:

Čo je VAMPIRE LITE?

Vampire Lite je najmodernejšia verzia zabezpečovacieho systému VAM, postavenom na technológii, ktorú žiaden zlodej áut neprekonal už viac ako 20 rokov. Tento 7-cestný imobilizér, ktorý naraz dokáže v aute blokovať až 7 vecí pod mechanickou kombináciou, zaručuje 100 %-nú ochranu vášho vozidla pred každým možným spôsobom krádeže.

Foto: PR servis
ibrand, PR článok, nepoužívať

Vampire Lite blokuje týchto 7 komponentov auta: motor, spojkový pedál, elektroniku, ručnú brzdu, batériu, palivovú sústavu a elektronickú riadiacu jednotku. A to všetko s nulovým odberom z batérie. Preto sa nemusíte báť, že by ste jedného dňa nenaštartovali.

Foto: PR servis
ibrand, PR článok, nepoužívať

Čo robí VAMPIRE LITE výnimočným?

Vampire Lite funguje na 2 princípoch:

1. Princíp kombinatoriky Na to, aby zlodej ukradol auto zabezpečené Vampire Lite, by potreboval dlhé hodiny, čo štandardne nie je pri krádeži auta možné.

2. Princíp unikátnosti Keďže v každom aute sú zabezpečené iné časti, zlodej nedokáže tento mechanizmus identifikovať ani v prípade, že by si rovnaký model auta s nainštalovaným Vampire Lite rozobral doma v garáži.

Ochrana, ktorá nepozná limity

Vampire Lite si môžete doplniť o ďalšie 2 moduly: VAM Odťah a VAM Akustik. Vaše vozidlo tak bude zabezpečené aj proti: naloženiu, ťahaniu, tlačeniu, zdvíhaniu, nakláňaniu, krádeži kolies, vniknutiu do motorovej časti, či vniknutiu do interiéru vozidla a batožinového priestoru.

Foto: PR servis
ibrand, PR článok, nepoužívať

Tisíce spokojných zákazníkov

VAM Systém je nainštalovaných vo viac ako 30.000 automo­biloch. Žiadny z nich nebol do dnešného dňa ukradnutý. Zlodeji to skúšali viac ako 500-krát, no neúspešne. Ak chcete mať aj vy auto 100 % zabezpečené, požiadajte ešte dnes o nezáväznú cenovú ponuku na stránke www.vam-system.sk.

chyba