Najtrendovejšie oblečenie z obchodov, ktoré vás túto zimu udrží v teple a pohodlí

Neskĺznite v zime do fádnosti a hrajte sa s módou rovnako ako v letnom období. Móda na chladnejšie dni sa dá dobre vrstviť, je pestrá v strihoch i farbách. Vytvárajte aj v zime pekné outfity, ktoré vás zahrejú a zároveň rozveselia počas sivých a chladných dní. Nechajte sa inšpirovať najmódnejšími zimnými kúskami pre neho a pre ňu!

22.01.2024 00:00
panska moda, pr,

Módne inšpirácie na zimné oblečenie pre neho

Základom zimného outfitu je bunda. Pánske bundy sú počas tejto zimnej sezóny naozaj bohaté na farebné prevedenie a hravo si vyberiete aj zo strihov. Už niekoľko sezóny hrá prím bunda typu bomber. Tento model zimnej bundy sa skvele hodí k džínsom a športovým nohaviciam. Keď preferujete elegantnejšie kúsky, kúpte si na Bolf.sk tmavú prešívanú bundu v dĺžke do polky stehien. Pre rebelov odporúčame koženú bundu so zatepľovacou vložkou.

Vrstvenie pod zimnou bundou

V tuhých mrazoch oceníte kúsky, ktoré zahrejú, ale nebudú vás obmedzovať v pohybe. Vrstviť vám umožnia pánske mikiny. Kúpte si model s kapucňou, ktorá nahradí čiapku a tiež absentujúcu kapucňu na zimnej bunde. Variantom je mikina so stojačikom, ten zahreje krk. Pod mikinu si oblečte bavlnené tričko. Opäť máme variant pre formálnejšie outfity. Ide o pánske svetre. Bavlnené svetre so zipsom plne nahradia mikinu, no vyzerajú viac elegantne. Do práce si môžete obliecť pánsky rolák alebo košeľu, cez ktorú prevlečiete pánsku pletenú vestu s výstrihom do V. Táto klasika bude vždy vyzerať moderne, zahreje a navyše ide o pohodlnú kombináciu. Šik tipom je pod vestu zastrčiť kravatu alebo golier košele vyhrnúť ku krku.

Zabudnúť nesmieme ani na spodnú časť oblečenia, teda na nohavice. Pre voľnočasové aktivity sú ideálne joggery alebo tepláky. Bavlnené tepláky ochránia pred studeným vetrom a sú na nosenie extrémne pohodlné. Veľmi trendy sú nohavice s cargo vreckami. V modrej pripomínajú rifle a v čiernej či sivej farbe sú veľmi in. Veľmi elegantné sú chinos nohavice v károvom vzore alebo slim textilné nohavice.

Módne inšpirácie na zimné oblečenie pre ňu

Ani v dámskom šatníku v zime nesmie chýbať bunda, ideálne prešívaná a s trendovou kožušinkou okolo kapucne. Kožušinka dodá bunde glamour efekt, pekne olemuje tvár a vyvoláva pocit tepla. Ak nemáte rady kožušiny, vyberte si dlhšiu prešívanú bundu, ktorá siaha pod kolená. Tento model plne nahradí elegantný kabát. Vďaka dĺžke môžete pod bundu nosiť sukne, šaty alebo kraťase. K úzkym nohaviciam a vysokým čižmám sa hodí bunda po pás typu bomber alebo kratšia bunda s opaskom. Nebojte sa farieb! Na Bolf.sk nájdete okrem klasickej čiernej i zelenú, bielu, žltú či červenú dámsku bundu.

Trendy a teplé dámske oblečenie

Pre vytvorenie mestského looku si oblečte pod dlhú bundu teplákovú súpravu, na hlavu nasaďte čiapku s brmbolcom a krk zahrejte dlhým šálom. Máte rady eleganciu? Dlhšie bundy nahrávajú tomu, aby ste si pod ne mohli obliecť jednoduché čierne šaty do práce alebo športové šaty mikinového strihu s vreckami a kapucňou do mesta. Veľmi in vyzerá outfit zostavený z kožených nohavíc, úzkeho roláka a čižmičiek po členky. Na záver máme pre vás tip, ako sa v zime zahriať aj bez bundy. Namiesto bundy si kúpte dlhú dámsku prešívanú vestu. Veľmi trendy je vo farbe ťavej srsti. Pod vestu noste svetre a roláky, legíny alebo úzke nohavice. Pre rozbitie slim outfitu si obujte topánky na platforme.

chyba