Nová WMF BLACK edícia!

Nová WMF BLACK edícia! Nová edícia WMF v čiernom matnom dizajne poteší každého, kto si potrpí na novinkách vo svete pomocníkov do kuchyne. Darujte niekomu pod stromček, k narodeninám, alebo si urobte radosť sami sebe.

21.12.2023 00:00
62a83b3d-fb82-4ec1-9aff-f5214c7e13dd, pr,...

Táto edícia ponúka rýchlovarnú kanvicu WMF KITCHENminis®, v kompaktnom dizajne, ktorá predstavuje vrchol odolnosti a výkonu. Disponuje výkonom 1800 W, objemom 0,8 la nerezovým vykurovacím telesom, ktoré zaisťuje aj ohriatie malého množstva vody, ideálne pre tých, čo sa ponáhľajú do práce a nechcú čakať na ohriatie celého objemu. Kanvica je vybavená aj praktickými funkciami, ako napríklad otváranie jednou rukou stlačením tlačidla, ľahko čitateľnými vnútornými ukazovateľmi hladiny vody a vylepšenou bezpečnostnou funkciou vrátane automatického vypnutia pri varu. Matný čierny nerezový plášť prispieva k vysokej životnosti a výkonu, jeho dizajn nadchne každého a navyše zapadne do akejkoľvek kuchyne.

62a83b3d-fb82-4ec1-9aff-f5214c7e13dd, pr, nepouzivat

Ďalším skvelým produktom v edícii je stolný mixér WMF KITCHENminis®, ktorý sa postará o lahodné ranné smoothie na cestu do práce, do školy alebo na výlet. Ako aj všetky ostatné produkty je tiež vyrobený z matne čiernej nerezovej ocele a kompaktnom dizajne, aby vo vašej kuchyni nezaberal príliš veľa priestoru. Je vybavený dvoma praktickými nádobami na mixovanie, ktoré fungujú aj ako fľaše s utesnenými skrutkovacími viečkami. Vysoko výkonný mixér s technológiou WMF Perfect Cut zaručuje dokonalé drvenie všetkých vašich obľúbených surovín a dokonca aj ľadu na osvieženie v teplejších mesiacoch.

blacksa, pr, nepouzivat

Poslednou novinkou v tejto edícii je hriankovač XXL KITCHENminis® – správny deň totiž vždy začína skvele upečeným toastom. Disponuje dlhým slotom na prípravu aj tých najväčších krajec pečiva, je priestorovo úsporný a je vybavený šikovným dizajnom, ktorý má úzky a kompaktný tvar, do ktorého sa ale napriek tomu zmestia dva XXL krajce chleba. Vychutnajte si chrumkavý toast presne tak, ako ho máte radi. Hriankovač XXL KITCHENminis® ponúka 7 nastaviteľných stupňov opekania a je vybavený funkciou centrovania pre dokonale rovnomerné výsledky na oboch stranách. Ako ostatné z produktov zapadne do ktorejkoľvek kuchyne a bude vám na dennej báze robiť radosť.

www.wmfsk.sk

chyba